1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Ужгородському стадіоні "Авангард" відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді

149 Спорт Новини Ужгорода

Про це інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

На Ужгородському стадіоні "Авангард" відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді

На Ужгородському стадіоні "Авангард" відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді, що є ІІ етапом Всеукраїнської спартакіади, яка проходить під егідою Генерального штабу Збройних Сил України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України та Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств.

У Закарпатській області організаторами Спартакіади виступили управління молоді та спорту, департамент освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації, обласний військовоий комісаріат, обласні організації товариства сприяння обороні України та фізкультурно-спортивного товариства „Динамо” України.

Загалом, у регіональному єтапі, прийняло участь близько 200 учасників (учнів 10 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів) з 18 адміністративно-територіальних одиниць Закарпаття, які виявилися найсильнішими у відповідному районі або місті.

Розпочато Спартакіаду у кращих традиціях військового протоколу: урочисте шикування, підняття Державного Прапору України представниками команд-фіналістів минулого року, ушанування хвилиною мовчання захисників Батьківщини, хто віддав своє життя за суверенітет та територіальну цілісність України.

Майбутні захисники змагалися з п’яти дисциплін, визначених правилами змагань з військово-спортивних багатоборств: біг на 100 м.; біг на 1500 м.; підтягування на перекладині; метання гранати Ф-1 на дальність; стрільба з пневматичної гвинтівки.

Найкращими у загальнокомандному заліку виявилися команди Мукачівського району (3 місце), міста Хуст (2 місце) та Рахівського району, яка вже другий рік поспіль є найкращою в області.

Нагадаємо,в Ужгороді нагородили юних спортсменів - призерів світових та українських змагань.

Читайте також: