1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"У його країні триває війна":  Ф’юрі заперечує поразку Усику  і анонсує реванш

381
Спорт Світ

Тайсон Ф’юрі, відомий у боксерському світі як “Циганський король”, висловив незгоду з рішенням суддів про його поразку в бою з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

"У його країні триває війна":  Ф’юрі заперечує поразку Усику  і анонсує реванш

Ф’юрі стверджує, що він контролював більшість раундів і заслуговує на перемогу, незважаючи на офіційне рішення. Він також зазначив, що ситуація в Україні могла вплинути на суддівське рішення, пише ТСН.

Британець підкреслив, що в контракті передбачено реванш, який запланований на жовтень поточного року.

“Я переконаний у своїй перемозі, хоча Усик і виграв декілька раундів. Але я був кращим у більшості з них. Враховуючи військові дії в Україні, судді вирішили на користь Усика. Ми з нетерпінням чекаємо реваншу в жовтні… Я вірю, що виграв цей бій. Тепер ми відпочинемо з сім’ями, а потім знову зустрінемося на рингу”, – цитує Ф’юрі видання The Telegraph.

Олександр Усик став першим боксером XXI століття, хто здобув звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

До Усика останнім абсолютним чемпіоном у цій ваговій категорії був Леннокс Льюїс, який отримав цей титул у 1999 році, перемігши Евандера Холіфілда. Усик став першим боксером, який об’єднав чотири головні титули у суперважкій вазі після того, як пояс WBO було визнано рівноцінним у 2007 році.

На даний момент 37-річний Усик має 22 перемоги (14 з них – нокаутом) у 22 боях, з яких шість – у суперважкій вазі. Раніше він став абсолютним чемпіоном світу у вазі до 90,7 кг, завоювавши всі чотири престижні титули.

Для 35-річного Ф’юрі поразка від Усика стала першою у його професійній кар’єрі. В його активі 34 перемоги (24 – нокаутом) і одна нічия.

Читайте також: Володимир Кличко дав коментар що до бою: це абсолютно історичний момент за 25 років 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber