1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Володимир Кличко дав коментар що до бою: це абсолютно історичний момент за 25 років

232
Спорт Україна

Український боксер Володимир Кличко висловив свої думки та сподівання щодо майбутнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Володимир Кличко дав коментар що до бою: це абсолютно історичний момент за 25 років

Перебуваючи в Ер-Ріяді, Кличко, який у минулому змагався з Ф’юрі, поділився своїми враженнями з журналістами.

“Це безпрецедентна подія за останні чверть століття. Вперше з 1999 року ми станемо свідками визначення абсолютного чемпіона світу,” - сказав Володимир Кличко.

Він згадав, що разом зі своїм братом Віталієм Кличком вони не мали можливості боротися за це звання, оскільки не вступали в поєдинки один з одним.

“Віталій завжди був вищим, сильнішим і старшим, тому я не мав такої можливості. Але поєдинок Усика проти Ф’юрі є унікальним не лише через спортивну значимість, а й тому, що він відбувається на тлі війни в країні одного з боксерів. Незважаючи на ракетні обстріли, українці з нетерпінням чекають на цей бій. Ми сподіваємося на 48 хвилин чи менше часу, щоб повноцінно насолодитися боксом,” - поділився Кличко.

Читайте також: Найочікуваніший бій року: де подивитись бій Усика та Ф'юрі 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber