1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Найочікуваніший бій року: де подивитись бій Усика та Ф'юрі

2134
Спорт Світ

Бій у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі відбудеться в ніч із 18 на 19 травня у Ріяді, Саудівська Аравія.

Найочікуваніший бій року: де подивитись бій Усика та Ф'юрі

Це перший бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні з 1999 року, а також перший раз, коли всі чотири головні пояси (WBA, WBO, IBF та WBC) будуть на кону в епоху чотирьох поясів.

Як повідомляється в "Факти"

Бій відбудеться на Kingdom Arena. Українець Олександр Усик володіє чемпіонськими поясами WBA, WBO та IBF, а британець Тайсон Ф’юрі є володарем титулу WBC.

Як дивитися бій Усик – Ф’юрі в Україні:

  • Пряму трансляцію поєдинку можна буде подивитися на платформі Megogo за платною підпискою.
  • Також стримінговий сервіс DAZN транслюватиме бій за системою PPV (плати й дивись). Для України ціна за перегляд становить 790 грн.

Очікується, що бої основного карду розпочнуться орієнтовно о 19:00 за київським часом у суботу, 18 травня. Трансляція бою Усик – Ф’юрі онлайн стартуватиме орієнтовно о 1:30 за київським часом.

Андеркард бою Усик – Ф’юрі включає такі поєдинки:

  • Джей Опетая (Австралія) проти Майріса Брієдіса (Латвія) за титул IBF в крузервейті.
  • Джо Кордіна (Велика Британія) зустрінеться з Ентоні Какаче (Ірландія) за титули IBF у легкій вазі.
  • Сергій Ковальов вийде на ринг проти Робіна Сафара у ваговій категорії крузервейт.
  • Інші поєдинки включають бій Давіда Н’їки (Нова Зеландія), Мозеса Ітауми (Велика Британія), Айзека Лоу (Велика Британія) та інших боксерів.

Переможець бою Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті. Востаннє титулом абсолютного чемпіона у гевівейті володів Леннокс Льюїс, коли переміг у 1999 році Евандера Голіфілда. Тоді на кону стояли три пояси WBA, WBC та IBF

Читайте також: "Антиалкогольний гель": протестовано засіб який спасе вас від похмілля 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber