1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Команда Усика висловлює незадоволення покриттям рингу в Саудівській Аравії

167
Спорт Світ

Команда Олександра Усика, українського чемпіона у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF (21-0, 14 КО), висловила незадоволення станом покриття рингу перед боєм проти Тайсона Ф’юрі, володаря титулу WBC (34-0-1, 24 КО).

Команда Усика висловлює незадоволення покриттям рингу в Саудівській Аравії

Цю інформацію повідомляє Sky Sports, та Українська правда

На відкритому тренуванні, що відбулося 15 травня, один з членів команди Усика виявив невдоволення швом, який об’єднує частини покриття рингу.

В ніч бою планується використання такого ж покриття, і команда Усика стурбована, що низька якість покриття може спричинити падіння одного з боксерів.

Відзначається, що це покриття таке ж, як і в бою-реванші Усик — Джошуа в Джидді.

Бій Усик — Ф’юрі відбудеться 18 травня 2024 року в Саудівській Аравії. Первісно поєдинок було заплановано на 17 лютого, але Тайсон Ф’юрі отримав травму під час тренувань.

Раніше промоутер Усика Олександр Красюк висловився про втрату ваги Ф’юрі і прокоментував конфлікт з командою Тайсона.

Джон Ф’юрі, батько Тайсона, ударив головою одного з членів команди Усика і отримав розсічення. Після цього інциденту Тайсон Ф’юрі жорстко висловився про поведінку свого батька.

Читайте також: Джон Ф’юрі виступив з промовою після "кривавого" конфлікту з представниками Усика 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber