1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

В Хусті відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків / ФОТО

Спорт 122

Чотири команди, а саме «Говерла», «Оболонь», «Карпати», «Бартуші» стали учасниками спортивного турніру із міні-футболу серед юнаків 2000-2001 р.н., який відбувся у Хустській ДЮСШ в суботу, 6 вересня.

Ініціатором заходу виступив місцевий громадський діяч і меценат Олександр Бордей.

Активну допомогу у плані організації і проведення спортивного заходу також надали Ромео Буковецький та директор дитячої спортивної школи Василь Деяк.

Як зазначили організатори, метою турніру, який проводився напередодні Дня фізичної культури і спорту, є виявлення кращих команд, налагодження дружніх стосунків між ними.

Олександр Бордей привітав учасників турніру, побажавши юним футболістам цікавих змагань та перемоги найсильнішим. Крім того, подякував усім, хто прибув на турнір, а також висловив сподівання, що у майбутньому в змаганнях такого роду братиме участь ще більше юних спортсменів. Пан Олександр наголосив також на тому, що проведення таких змагань серед підростаючого покоління – благородна справа.

Усі представлені в турнірі команди показали достойну гру. А результати змагань такі: 1-ше місце завоювали гравці команди «Бартуші», 2-ге — «Говерли», 3-тє виборола «Оболонь», 4-те — за «Карпатами».

Всі учасники одержали цінні подарунки – медалі, грамоти, та кубки за участь у змаганнях.