1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові старости району помірялись силами з мерами міст України (ФОТО)

19.11.2021 08:57 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

На футбольному полі. Результативнішими виявилися гості.

Перед початком цього незвичного поєдинку гравців вітали голова Берегівської ОТГ Золтан Бабяк, депутат міської ради Боярки Тарас Добрівський та тренер збірної мерів міст України, колишній півзахисник київського “Динамо” та головної команди країни Сергій Ковалець.

Команда ММУ створена в 2008 році, коли взяла участь у І Чемпіонаті Європи мерів у Зальцбурзі, де серед 9 команд посіла почесне третє місце. Після успішного дебюту збірна пробилась до фінальної частини першості в Польщі (2012) та виборола четверту сходину на змаганнях у Чехії (2016).Тепер готується до чергового чемпіонату континенту і в рамках цього циклу зустрілася на стадіоні “Дружба” в Берегові зі збірною старост та працівників місцевого самоврядування району.

Як не дивно, але рахунок відкрили господарі: точний пас реалізував Лорант Гома – 1:0. Більш досвідчені гості кинулись відігруватись, однак це вдалося їм лише під завісу першого тайму – відзначився голова Турківської сільської ради з Вінниччини Ігор Соць – 1:1.

Слід відмітити відмінну гру голкіпереа берегівців, тренера міської ДЮСШ Сергія Фединишинця, котрий неодноразово блискучими сейвами рятував команду від неминучого гола.

Другий тайм розпочався атаками господарів. Після швидкої триходівки філігранний м’яч з гострого кута провів завідуючий відділом молоді та спорту Берегівської ОТГ Олександр Сільченко – 2:1. Проте вже через кілька хвилин гості зрівняли рахунок – 2:2. У берегівчан хорошу техніку демонстрували заступник голови ОТГ Іштван Вінце, сільські старости Гаті та Яноші Іштван Локіта та Аттіла Варга, міський депутат Іван Маргітич, Микола Міщенко, інші гравці. Однак вони вперше у такому складі вийшли на поле, а більш зіграні гості таки довели свою перевагу - поєдинок завершився з рахунком 2:6 на користь збірної мерів України.

Сьогодні спортивне свято, організоване Всеукраїнським товариством “Колос”, продовжиться на навчальній базі “Закарпаття”, де змагатимуться представники інших видів.

Нагадаємо, Нова “Сім’я” з’явилася на території лікарні в Берегові (ФОТО)

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська