1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ФК "Ужгород" перемагає у виїзному поєдинку проти “Чернігова”

66
Спорт Закарпаття

У першій половині зустрічі активними були господарі. Але їхні удари, на щастя, були не точними.

ФК "Ужгород" перемагає у виїзному поєдинку проти “Чернігова”

У свою чергу, “ужгородці” теж уміло стримували атаки суперника. А ближче під завершення тайму підопічні Володира Васютика змогли відкрити рахунок. Юрій Чонка технічно скинув м’яч на лівий фланг, звідки Адріан Пуканич прострілив точно на Сергія Майбороду — 0:1.

Друга половина розпочалася з небезпечного удару від Олега Вишневського, але кіпер відбив. Трохи пізніше — на 50-й хвилині гравці “Ужгорода” зуміли подвоїти перевагу у рахунку. Це Сергій Майборода оформив дубль у поєдинку, точно пробивши з вигідної позиції у штрафному майданчику.

На 57-й хвилині “Чернігів” скоротив відстання у рахунку. Після подачі з кутового м’яч у ворота перевів В’ячеслав Койдан. Рефері спочатку зафіксував положення поза грою, однак згодом, все ж, зарахував взяття воріт — 1:2.

Опісля цього обидві команди мали реальні можливості забити, проте рахунок залишився незмінним. Найкращий шанс мав Сергій Майборода, який міг оформити хет-трик: нападник вискочив тет-а-тет з кіпером, але пробив не точно. 

“Ужгородці” у захисті зіграли надійно, довівши рахунок у до переможного.

1:2 — непроста виїзна перемога “Ужгорода”. Тепер у закарпатської команди 44 залікові пункти, які дозволяють залишатися на першій сходинці турнірної таблиці групи А.

Нагадаємо, що В Ужгороді відбувся легкоатлетичний батл "Жінки проти чоловіків" (ФОТО)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber