1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся легкоатлетичний батл "Жінки проти чоловіків" (ФОТО)

07.05.2021 23:08 Спорт

За Гран-прі на призи екс-рекордсмена світу, учасника п’яти Олімпіад Ігоря Тер-Ованесяна змагалися сьогодні в Ужгороді на стадіоні «Авангард» 11 спортсменів.

За Гран-прі на призи екс-рекордсмена світу, учасника п’яти Олімпіад Ігоря Тер-Ованесяна змагалися сьогодні в Ужгороді на стадіоні «Авангард» 11 спортсменів.

Перше місце та перемогу у батлі "Жінки проти чоловіків" здобула легкоатлетка Анна Луньова із Харкова, на другому місці Наталія-Вікторія Хамула із Полтави, бронза у Вікторії Козін із Хмельниччини.

Серед чоловіків найкращий результат показав стрибун із Харкова Ярослав Ісаченков, друге місце посів Ігор Танасійчук із Тернополя, львів'янин Василь Іваницький – на третьому місці.

Нагадаємо, «Стрибки під музику – LONG JUMP & MUSIC» відбулися у рамках 59-их Міжнародних змагань з легкої атлетики Кубок «Дружба».

Організаторами змагань виступили Закарпатська обласна державна адміністрація та Закарпатська обласна рада, Ужгородська міська рада, Федерація легкої атлетики Закарпатської області, долучилися до проведення турніру також партнери та спонсори.

За Гран-прі на призи екс-рекордсмена світу, учасника п’яти Олімпіад Ігоря Тер-Ованесяна змагалися сьогодні в Ужгороді на...

Опубліковано Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка Пʼятниця, 7 травня 2021 р.

Нагадаємо, В Ужгороді розпочались Міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок «Дружба» (ФОТО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська