1. Новини Закарпаття
  2. >

Юнаки «Минаю» першими розпочали цей календарний рік

12.02.2021 14:51 Спорт

На засніженому холодному «Авангарді» вони протистояли своїм одноліткам зі «Львова».

На засніженому холодному «Авангарді» вони протистояли своїм одноліткам зі «Львова».

На жаль, поступилися з мінімальним рахунком – 0:1. Пропустили єдиний гол за 15 хвилин до кінця.

Загалом матч вийшов бойовим та цікавим. Хлопці не шкодували себе на холодному штучному полі: не прибирали ніг, йшли у жорсткі стики, боролися до останнього. Обидві команди високо пресингували і боролися за підбір, не давали розпочинати атаки один одного. Як наслідок – моментів у грі було відносно не багато.

Закарпатські хлопці володіли м’ячом, пресингували і намагалися уважно діяти в обороні, адже розуміли силу суперника. І, звісно, по можливості атакували. На жаль, забити не вдалося. А ось суперники свій момент використали – на 75 хвилині заробили стандарт, навісили з лівого флангу та головою форвард «Львова» заколотив м’яч у ближню штангу.

На жаль, в останні 15 хвилин врятувати ситуацію «минайські» юнаки не змогли. У підсумку – поразка, як і у першому колі, 0:1.

Нагадаємо, що На Закарпатті наклали арешт на автомобіль «Reno Master» та близько 16 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку (ФОТО)

Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Читайте на ГК:У регіоні вирують пожежі: є загиблі та поранені (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська