1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді проходить Чемпіонат України (ФОТО)

29.10.2022 20:25 Спорт Актуально

Чемпіонат України з кросу зібрав три сотні спортсменів різних вікових категорій з усіх областей, навіть із тимчасово окупованих територій.

Чемпіонат України з кросу зібрав три сотні спортсменів різних вікових категорій з усіх областей, навіть із тимчасово окупованих територій.

«Крос над Ужем» триває цими вихідними в обласному центрі Закарпаття.

Попри похмуру погоду в Боздоському парку спортивна молодь натхненно демонструвала навички і результати численних тренувань.Розпочали змагання з Державного Гімну України, хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників та всіх жертв російської агресії, інформує Ужгородська міськрада.

Уже завтра за результатами змагань проведуть відбір спортсменів до збірної України, яка в грудні представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи в Турині (Італія).

Також повідомляється, що під час офіційної частини посвідчення національного судді вручили судді із Закарпаття Тетяні Самчук.

Сприяли проведенню змагань: Міністерство молоді та спорту України, Федерація легкої атлетики України, управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, Федерація легкої атлетики в Закарпатській області, управління в справах культури, молоді і спорту Ужгородської міської ради, адміністрація Боздоського парку.

Нагадуємо, як повідомляв ГОЛОС КАРПАТ раніше, У Будапешті Мальтійська служба допомоги Угорщини надає підтримку 150 сім’ям переселенців з України (ВІДЕО) 

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)