1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські гандболістки вилетіли з Кубку України

17.01.2022 14:20 Спорт

Минулого вікенду, 15–16 січня, в ужгородському СК «Юність» відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України з гандболу серед жіночих команд сезону 2021/22 між СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) та «Реалом» (Миколаїв)

Минулого вікенду, 15–16 січня, в ужгородському СК «Юність» відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України з гандболу серед жіночих команд сезону 2021/22 між СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) та «Реалом» (Миколаїв)

Вихованкам закарпатської школи гандболу із жеребом не пощастило, оскільки вже на першій стадії змагань їм дісталася третя команда Суперліги. Протистояння 1/8 фіналу складаються з двох ігор (удома та на виїзді), але за домовленістю обидва поєдинки відбулися на майданчику команди нижчої за класом, себто в Ужгороді, повідомив КО.

На жаль, скласти серйозну конкуренцію і поборотися за вихід до чвертьфіналу підопічним Діани Беке не вдалося. Миколаївські гандболістки значно переважали ужгородок і досягли бажаного результату. Завдяки надійним та злагодженим діям в обороні, а також якісній грі в атаці гості змогли двічі тріумфувати.

У суботній грі був зафіксований рахунок 22:44 (перший тайм – 10:21), а в недільній – 20:41 (перший тайм – 10:21). Отож із загальним результатом 42:85 далі пройшов миколаївський «Реал», а от СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) припинили свої виступи у престижних змаганнях і зосередяться на Вищій лізі чемпіонату України.

Зазначимо, що найрезультативнішою у нашій команді була Каріна Товтин (у першій грі їй вдалося закинути 10 м’ячів, а в другій – 7). У складі «Реалу» найбільше результативних кидків на рахунку Анастасії Дереклєєвої (по 11 у кожному поєдинку).

Також наприкінці минулого тижня відбулися такі матчі:

«ДЮСШ №1–ХНУ» (Хмельницький) – «Спартак» (Київ) – 23:25 та 24:31,

«Рівне–ДЮСШ 4» (Рівне) – «ТНУ ДЮСШ 21» (Київ) – 23:22.

Інші протистояння цієї стадії змагань відбудуться незабаром, зокрема і матч за участі іншої закарпатської команди – «Карпати» (Ужгород), суперницями яких будуть дівчата з «Броварів БСФК».

Олег МИКИТА

Нагадаємо, "Торкаючись струн душі": у греко-католицькому храмі Виноградова лунали музичні вітання з прийдешніми святами (ВІДЕО) 

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська