1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

“Мункач” з міста над Латорицею здобув цінні очки в зустрічі з одним із лідерів

19.09.2021 10:50 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Мукачівці, які виступають у групі А другого дивізіону чемпіонату України з футболу, вдома зіграли внічию з черкаським ЛНЗ, що з 22 очками ділить другу й третю позиції в турнірній таблиці з вишгородським “Діназом”.

У попередніх турах ФА “Мункач” здобув дві переконливі перемоги над “Любомиром” (2:0) та “Чайкою” (3:4) і це додавало впевненості. До слова, в останньому поєдинку закарпатці проявили справжні бійцівські якості: програючи з рахунком 3:0, зуміли переламати хід зустрічі й вирвати перемогу з результатом 3:4.

Гра з ЛНЗ розпочалась атаками більш досвідчених черкащан, у складі яких виступають футболісти, що спробували свої сили у першій та вищій лігах чемпіонату. А “Футбольна Академія” з Мукачівщини укомплектована переважно молоддю, проте налаштованою на боротьбу за призові місця.

Однак зусилля обидвох команд втрафити в сітку воріт суперника успіхом не увінчались – перший тайм так і завершився нульовою нічиєю.

Другий знову стартував гострими випадами гостей, але їх вміло гасили захисні редути господарів, які огризалися контратаками. Одна з них завершилась прицільним ударом метрів з 18 Т араса Галаса і “Мункач” повів у рахунку – 1:0. Сталося це на 50-ій хвилині. Результат протримався цілих півгодини, коли спритний Денис Долінський зумів замкнути передачу з кутового: він перестрибнув захисника господарів і головою перекинув шкіряного за комірець кіпера мукачівців – 1:1.

Тепер після 9 туру наші земляки з 14 очками перебувають на 7 позиції. А попереду київський “Лівий Берег”, у якого 24 залікові бали.

Наступну гру закарпатці проведуть на виїзді з київським “Рубіконом”, що зараз перебуває на 11 місці в табелі про ранги.

Нагадаємо, ФК "Ужгород" здобув перемогу у товариському матчі проти "Медеї".

Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська