1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти "Ужгорода" зіграли другий спаринг-матч проти "Ворскли"

14.07.2021 23:08 Спорт

"Ужгород" у другому спаринг-матчі проти "Ворскли" грає в результативну нічию.

“Ужгород” та “Ворскла” провели другий спаринг-матч. На стадіоні “Автомобіліст” в обласному центрі Закарпаття команди зіграли бойову нічию 3:3. На матч проти полтавської команди головний тренер “ужгородців” Михайло Іваниця вирішив випробувати велику кількість потенційних новачків: у старті вийшли 5 гравців на перегляді, ще троє з’явилися на заміну у другому таймі.

Вже на 3 хвилині гри хороший момент створили “ужгородці”:  гравець на перегляді пробивав майже з лінії штрафної — кіпер перевів на кутовий. А на 10 хвилині “Ворскла” вийшла вперед: на дальній стійці залишили самого гравця полтавської команди, який без труднощів головою переправив м’яч у ворота. Доволі швидко суперник подвоїв перевагу: на 27 хвилині оборона не зуміла втримати футболіста “Ворскли”.

На 34 хвилині закарпатська команда мала шанс скоротити відставання у рахунку: пробивав Вадим Ференцик, але голкіпер впорався. Через три хвилини все таки вдалося забити: відзначився гравець на перегляді, вискочивши сам на сам. У другому таймі “Ужгород” зумів вирівняти паритет: на 63 хв. Вадим Ференцик реалізував свій шанс. Зголом автор голу мав ще один момент: футболіст “Ужгорода” пробивав у ближній кут, але кіпер прочитав цей задум. На 70 хвилині після обрізки біля власних воріт закарпатська команда пропустила. Легіонер “Ворскли” впевнено переграв воротаря — 2:3. Але підопічні Михайла Іваниці зуміли показати характер, вирвавши нічию на заключних хвилинах матчу: Павло Тищук майстерно пробив у дальній кут — 3:3. “Ужгород” продовжує підготовку до дебютного сезону в Першій лізі, повідомив ФК "Ужгород".

Нагадаємо, Ужгородський "Минай" включили до списку учасників наступного сезону Прем'єр-ліги.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська