1. Новини Закарпаття
  2. >

“Ужгород” здобув перемогу у спаринг-матчі проти полтавської “Ворскли” (ФОТО)

04.07.2021 12:06 0 Спорт
 

Зустріч провели на стадіоні “Авангард” у обласному центрі Закарпаття.

Команда Прем’єр-ліги проводить на Закарпатті тренувальний збір напередодні чемпіонату. “Ужгород” — перший спаринг-партнер для підопічних Юрія Максимова.

У складі обох команд на футбольному полі з’явилось чимало футболістів, які наразі перебувають на перегляді.

Товариський матч вийшов насиченим гольовими епізодами та напруженою боротьбою.

Вже на 6 хвилині поєдинку Юрія Чонку вивели сам на сам, однак гравець “Ужгорода” не реалізував свій шанс, пробивши по центру.

“Ворскла” блискавично відповіла відразу голом: хорватський легіонер полтавської команди Іван Пешич на 7 хвилині точно пробив низом у дальній кут.

Всередині тайму на ударну позицію вивели гравця “Ворскли”, однак він не влучив у ближню дев’ятку.

У наступній же атаці вже Михайло Готра був змушений вступати у гру і рятувати команду: після обрізки гравців на своїй половині поля кіпер “ужгородців” здійснив сейв.

Закарпатська команда мала нагоду вирівняти паритет на 39 хвилині: Сергій Майборода пробивав з гострого кута — кіпер перевів на корнер.

А на 44 хвилині капітан “Ужгорода” Адріан Пуканич виконав майстерний штрафний і зробив рахунок нічийним. Найкращий футболіст Другої ліги прицільно пробив у ближню дев’ятку.

Другий тайм розпочався з небезпечного моменту біля воріт “Ужгорода”: гравець “Ворскли” пробивав головою у дальній кут — Михайло Готра зумів відбити.

На 50 хвилині полтавська команда знову вийшла вперед. Атака лівим флангом з швидким переведенням на протилежний край, де Дмитро Кравчук прицільно пробив у дальній верхній кут.

Однак закарпатська команда продемонструвала характер та волю до перемоги. Після подачі зі стандарту Вадим Ференцик змусив на собі сфолити у штрафному майданчику. Віктор Ряшко розвів голкіпера та м’яч у різні кути.

А на 73 хвилині той таки Вадим Ференцик зумів реалізувати свій шанс після виходу на рандеву з воротарем.

У підсумку, 3:2 на користь “Ужгорода”. Закарпатська команда продовжує підготовку до дебютного сезону у Першій лізі.

“Ужгород” — “Ворскла” 3:2

Стадіон “Авангард”, 60 глядачів

Рефері: Ярослав Козик

Голи: Іван Пешич 7 хв, Адріан Пуканич 44 хв, Дмитро Кравчук 55 хв, Віктор Ряшко 58 хв (з пенальті), Вадим Ференцик 73 хв

“Ужгород”: Михайло Готра, Стефан Федак, Олег Допілка (гравець на перегляді 70 хв), Дмитро Сартіна (гравець на перегляді 60 хв), гравець на перегляді, Владислав Шкіндер (гравець на перегляді 66 хв), Адріан Пуканич (Сергій Майборода 67 хв), Володимир Дуран (Віктор Ряшко 46 хв), Юрій Чонка (Вадим Ференцик 55 хв), гравець на перегляді, Сергій Майборода (гравець на перегляді 55 хв)

“Ворскла”: Олександр Ткаченко, Ілля Крупський, Євген Палюк, Данііл Хрипчук, Артем Челядін, гравець на перегляді, Дмитро Черниш, Станіслав Прус, Іван Нестеренко, Луїзао, Іван Пешич

На заміну виходили: Дмитро Різник, Володимир Чеснаков, Сергій Яворський, Йоонас Тамм, Наджееб Якубу, Олександр Скляр, Давід Пуцлін, Ібрахім Кане, Ігор Пердута, Руслан Степанюк, Дмитро Кравчук

Нагадаємо, що Українська збірна поступилася Англії з рахунком 0:4

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська