1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський фехтувальник став чемпіоном України серед молоді U-23

13.06.2021 14:23 Спорт

23-річний ужгородець Артем Матевосов став чемпіоном України серед однолітків (U-23) в особистій першості з фехтування на шпагах.

23-річний ужгородець Артем Матевосов став чемпіоном України серед однолітків (U-23) в особистій першості з фехтування на шпагах.

Про це повідомили на сторінці Національної федерації фехтування України у Facebook. Фінал змагань відбувся 12 червня у Києві.

Артем Матевосов виграв п’ять з шести боїв у попередньому груповому раунді.

"Лише один з перших чотирьох суперників в олімпійці зумів нанести підопічному Серія Горецького понад п'ять уколів, а саме у чвертьфіналі його земляк Андрій Кузьма (15:9)", — йдеться у повідомленні.

Ужгородець здолав у півфіналі харків’янина Андрія Опанасенка (15:9). А у вирішальному поєдинку — вихованця харківської школи Андрія Деркача (15:6).

"Це моя перша і водночас остання перемога на чемпіонаті України U-23. Можна сказати, завершальний акорд у виступах серед молоді. Я радий, що він вийшов таким яскравим і мені вдалося підтримати престиж закарпатського фехтування так само як це робили Анатолій Герей та Сергій Горецький", — розповів Артем Матевосов у коментарі Національній федерації фехтування України.

За словами Артема, попереду в нього підготовка до заключного старту сезону — дорослого чемпіонату України.

Нагадаємо, Закарпатська важкоатлетка здобула перемогу на Чемпіонаті України (ФОТО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська