1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Прикордонники Чопського загону стали переможцями та призерами напівмарафонів «Run Transcarpathian Series-2021» (ФОТО)

07.06.2021 23:51 Спорт

Напівмарафони «Run Transcarpathian Series-2021» проводилися впродовж останніх шести тижнів у чотирьох містах Закарпаття – в Ужгороді, Перечині, Хусті та Іршаві.

Напівмарафони «Run Transcarpathian Series-2021» проводилися впродовж останніх шести тижнів у чотирьох містах Закарпаття – в Ужгороді, Перечині, Хусті та Іршаві.

Прикордонники Чопського загону та члени їхніх родин також  долучилися до участі у чотирьох забігах.

Загалом у змаганнях взяли участь 15 військовослужбовців і працівників, а також п’ятеро дітей персоналу загону. Дорослі учасники змагань долали дистанції від 10 до 21 км, малеча випробовували свої сили у забігах на 400 та 100 метрів.

Варто зазначити, що прикордонники Чопського загону продемонстрували високий рівень фізичної підготовки та вибороли призові місця.

Так, двічі на третє місце в напівмарафонах у своїй віковій категорії підіймався начальник фізичної підготовки і спорту відділу професійної підготовки майор Артем Остахов.

Психолог відділу соціально-гуманітарного забезпечення Ілона Равлик стала бронзовою призеркою півмарафону у місті Ужгород.

Контролер комендантського відділення прапорщик Василь Беца виборов перше місце у мікс-естафеті 4х5 км у місті Ужгород та бронзу у мікс-естафеті 2х11 км у місті Перечин.

Ми вітаємо переможців, бажаємо усім учасникам змагань нових здобутків.

Нагадаємо, що останній забіг марафону відбудеться у вересні цього року. Впевнені, що прикордонники, як завжди, будуть серед переможців!

Державна прикордонна служба України

Нагадаємо: На кубку України з бойового самбо закарпатці вибороли вісім медалей/

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська