1. Новини Закарпаття
  2. >

"Минай" зіграв у Дніпрі

25.04.2021 13:58 Спорт

На жаль, матч з «Дніпром-1» виявився дуже складним. Відразу 3 голи пропустили в першому таймі і відігратися у другому "Минай" не зумів. І таким чином поступається в надзвичайно важливій грі 3:0.

На жаль, матч з «Дніпром-1» виявився дуже складним. Відразу 3 голи пропустили в першому таймі і відігратися у другому

Ось що про це пише інформаційний департамент ФК «Минай»:

У цьому матчі традиційно тренерський штаб не змінював схему: 4 захисники-2 опорних-3 атакуючих і форвард на вістрі. А ось гравців – так. Замість Петрусенка з перших хвилин вийшов Сніжко, який допомагав Ткачуку в опорній зоні, а роль страйкера виконував Мілевський, який повернувся в основу вперше після зими.

Сценарій теж був такий самий як з «Десною» - чітко зіграти в обороні та за першої ліпшої можливості шукати свої моменти в штрафній суперника.

На жаль, в першому таймі не вийшло взагалі нічого. Господарі були свіжіші, що не дивно, адже посеред тижня вони не грали, та швидші в прийнятті рішень. Вони переривали наші виходи з оборони і чітко читали наші діагоналі, завдяки яким закарпатці хотіли вийти на другу половину поля.

Ну і ще господарі створювали моменти. Так, вже на 8 хвилині бразилець Тейлор обікрав Саківа на фланзі і віддав ідеальну передачу на Чуже. Хорват, на наше щастя, ударив мимо – м’яч пролетів біля стійки.  Через 10 хвилин створили ще один момент, який закінчився призначенням пенальті – і знову нам пощастило, адже Довбик пробив з точки вище.

На жаль, це тільки розізлило господарів. Через 5 хвилин Довбик прорвався у штрафну і пробив у ближній кут – трішки мимо. А ще через 5 хвилин він таки відзначився. Увірвався в карний майданчик, обіграв захисників і забив – 1:0.

Далі «дніпровський» жах для нас продовжився. Через 4 хвилини суперники заробляють штрафний біля нашого карного майданчика. І наш земляк Булеца його чітко реалізовує – 2:0. А під кінець тайму нам ще призначили пенальті – черговий удар у нашу штрафну прилетів в руку Маємбе. Хорват Чуже чітко реалізував вирок – 3:0.

Після перерви наша команда заграла активніше – зрештою, втрачати вже було нічого. «Минайці» стали діяти швидше, прибрали собі контроль м’яча, запрацювали фланги, включили свій високий пресинг. Проте в атаці далі не клеїлося – не проходили останні передачі, суперник вміло руйнував наші атакувальні спроби.

А ось у господарів навпаки – ледь не всі підходи до нашої штрафної закінчувалися моментами.

Зрештою, ми таки змогли забити. На 66 хвилині заробили кутовий, його подав Бойко, далі серія рикошетів і Ткачук розстріляв ворота ледь не з пів метра. На жаль, арбітр взяття воріт не зарахував через офсайд – ще й з переглядом ВАР затягнув.

Після цього темп, особливо у нашої команди, суттєво впав. Ми і далі контролювали м’яча, проте із доставкою його в фінальну третину поля виникали проблеми. І усунути їх до фінального свистка ми вже не змогли. Вдруге поспіль на цьому тижні програємо і залишаємося на останньому місці в турнірній таблиці.

Наступна гра нашої команди в Запоріжжі, 2 травня, де ми зіграємо з луганською «Зорею».

Нагадаємо, що “Ужгород” у рідних стінах прийматиме хмельницьке “Поділля”

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська