1. Новини Закарпаття
  2. >

ФК "Ужгород" очікує на перший офіційний матч

16.03.2021 15:59 Спорт

Протягом двох місяців ужгородська команда провела близько 10 товариських зустрічей, значна частина з яких завершилася перемогами.

Протягом двох місяців ужгородська команда провела близько 10 товариських зустрічей, значна частина з яких завершилася перемогами.

Якщо перші гри були з колективами, нижчими за класом, то два завершальні матчі – з тернопільською «Нивою», представником Першої ліги України, пише Карпатський об`єктив. Спочатку тернополяни здобули перемогу з рахунком 1:2, а згодом команди розписали мирову – 2:2.

Щодо трансферів, то під час зимової перерви до «Ужгорода» приєдналися колишній захисник «Минаю» Олег Допілка, екснападник краматорського «Авангарда» Сергій Майборода, закарпатський форвард Олег Вишневський, останніми клубами якого були словацькі «Сніна» та «Кошіце», а також 17-річний Максим Лютнянський, котрий до цього грав у юнацьких командах СДЮСШОР, «Зінедін» та «Мункач».

Уже в четвер, 18 березня, колектив Володимира Васютика проведе перший офіційний поєдинок у 2021 році. У рамках 13-го туру Другої ліги України закарпатці прийматимуть «Волинь-2» (Луцьк), яка перебуває в середині турнірної таблиці.

Першу частину чемпіонату «Ужгород» завершив на четвертій позиції в групі А (у 10 поєдинках наша команда здобула 22 очки). Трійка найкращих наразі є такою: 1. «Діназ» (Вишгород) – 25 очок. 2. «Поділля» (Хмельницький) – 25. 3. «Епіцентр» (Дунаївці) – 24. Однак варто зауважити, що в ужгородців на один зіграний матч менше, ніж у дуета лідерів.

Нагадаємо, що "Минай" програв у домашньому матчі футболістам "Інгульця"

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська