1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні дзюдоїсти Ужгорода виступили на відкритому чемпіонаті в сусідній області

23.02.2021 09:17 Спорт

У суботу, 20 лютого, невелика команда дзюдоїстів Ужгородської ДЮСШ №1 вирушила на відкритий чемпіонат Львівської області з дзюдо серед кадетів до 18 років (2004-2006).

У суботу, 20 лютого, невелика команда дзюдоїстів Ужгородської ДЮСШ №1 вирушила на відкритий чемпіонат Львівської області з дзюдо серед кадетів до 18 років (2004-2006).

На змагання приїхали представники 8 областей: Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської та Закарпатської. Всього зібралося близько 200 спортсменів, - повідомляє zak-insider.com

У ваговій категорії до 55 кг Камінський Андрій провів п’ять сутичок, чотири з яких виграв. У завзятому фіналі, який закінчився в додатковий час, перемогу здобув господар змагань – борець зі Львова. У ваговій категорії до 66 кг боролися двоє спортсменів школи: Субота Іван відборовся 4 сутички, дві з них виграв, на жаль до медалі не дотягнув – 7 місце; Клочок Олександр в першому колі поступився спортсмену з Луцька, хоча показав гідну боротьбу. У вазі до 73 кг Тимошкин Артур також не зміг пройти перше коло змагань. В результаті одна срібна медаль і сьоме місце. На другий день проходив навчально-тренувальний збір, на якому хлопці відборолись по 10 сутичок з борцями з різних міст і клубів.

Нагадаємо, збірна України з баскетболу розгромила Угорщину і виграла відбіркову групу

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська