1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК “Ужгород” у товариському матчі впевнено переміг “Мункач”

12.02.2021 18:56 Спорт

Поєдинок пройшов у четвер, 11 лютого, на штучному полі на базі академії мукачівського клубу.

Поєдинок пройшов у четвер, 11 лютого, на штучному полі на базі академії мукачівського клубу.

Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик вирішив спробувати на цей матч схему з трьома центральними захисниками (Олег Допілка, Владислав Шкіндер та Дмитро Сартіна), двома латералями (Сергій Машталір та Стефан Федак), у центрі поля грали Віктор Ряшко, Адріан Пуканич та Юрій Чонка, а в нападі наставник зі стартових хвилин випустив Вадима Ференцика та Івана Повхана.

Перший гольовий момент у матчі виник на 18-й хвилині. Після подачі зі стандарту від Юрія Чонки головою з декількох метрів пробивав Владислав Шкіндер — повз ворота.

Згодом уже Юрій Чонка пробивав з-за меж штрафної. М’яч пролетів вище воріт.

На 30-й хвилині “Мункач” відповів: гравець команди вискочив на рандеву з Михайлом Готрою. Удар пішов по центру, кіпер зумів відбити.

Ще через декілька хвилин “Мункач” знову загрожував воротам Михайла Готри. Після верхової подачі гравець команди пробивав головою — вище воріт.

А на 37 хвилині забив “Ужгород”. Стандарт поблизу воріт суперника. Юрій Чонка вирізав подачу у карну зону, де головою м’яч точно у ціль переправив Іван Повхан — 0:1.

На заключних хвилинах тайму “ужгородці” могли подвоїти перевагу. Але удар Юрія Чонки зі штрафного прийшовся вище воріт.

У другому таймі Володимир Васютик провів 5 замін.

“Ужгород” дуже швидко зумів збільшити розрив у рахунку. На 49-й хвилині Володимир Дуран прицільно пробив з-за меж штрафної у правий від кіпера кут — 0:2.

Пізніше ще один хороший момент мав Юрій Чонка, однак кіпер впорався і перевів на кутовий.

На 65-й хвилині “Ужгород” організував зразкову атаку, яку завершив Сергій Машталір ударом з-за меж штрафної. Нападник технічно перекинув воротаря — 0:3.

Ближче під завершення матчу підопічні Володимира Васютика провели ще одну чудову атаку. Віктор Ряшко швидко розіграв стандарт пасом на лівий фланг, звідти Стефан Федак прострілив у центр штрафної. У дотик пробивав Іван Капустей, але у ворота не влучив.

У підсумку, “Ужгород” переконливо переміг “Мункач” у товариському матчі і продовжує готуватися до другого кола чемпіонату. Джерело

Нагадаємо, що В Ужгороді розробили план маршрутної мережі

Читайте на ГК:Серце обливається кров'ю: закарпатці провели в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: закарпатці проведуть в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:"Ніщо не передрікало біду": в Ужгороді дивним чином спалахнув гараж (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська