1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатка змагалася на етапах Кубка світу зі сноубордингу

14.01.2021 16:19 Спорт

У першій половині січня відбулися два етапи Кубка світу зі сноубордингу. Своє представництво на престижних змаганнях мало й Закарпаття.

У першій половині січня відбулися два етапи Кубка світу зі сноубордингу. Своє представництво на престижних змаганнях мало й Закарпаття.

9 січня найсильніші сноубордисти та сноубордистки світу зібралися у швейцарському Скуолі, аби визначити кращих у дисципліні «паралельний слалом-гігант», повідомив КО.

Відома ужгородська сноубордистка Аннамарі Данча на звітних змаганнях зайняла 28 місце. ЇЇ партнерки по збірній України – Віта Боднарук та Олександра Мальованна – фінішували на 39 та 44 місцях відповідно. А в змаганнях серед чоловіків українські сноубордисти Михайло Харук та Василь Кашелюк опинилися за межами топ-50. Михайло завершив виступи на 53-й сходинці, а Василь – на 54-й.

Після завершення змагань спортсмени відправилися до австрійського Бад-Гастайну, де 12–13 січня відбувся четверий етап Кубка світу.

У паралельному слаломі закарпатка Аннамарі Данча посіла 17 місце. Зовсім трохи не вистачило нашій спортсменці, аби потрапити до фінального етапу змагань.

Щодо інших українських дівчат, то Віта Боднарук завершила змагання на 31-й позиції, а Олександра Мальованна – на 35-й. Серед чоловіків Василь Кашелюк продемонстрував 55-й результат, а Михайло Харук – 57-й.

Також на цьому етапі Кубка світу відбулися змішані команді змагання у дисципліні «паралельний слалом». Аннамарі Данча разом з Михайлом Харуком зайняли 16 місце.

Олег МИКИТА

Нагадаємо, на закарпатському гірськолижному курорті зупинилися крісельні підйомники з туристами.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська