1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський "Минай" та "Ворскла" обмінялися забитими м'ячами

12.12.2020 21:06 Спорт

Завершився ще один поєдинок 13-го туру чемпіонату України.

Завершився ще один поєдинок 13-го туру чемпіонату України.

У стартовому матчі суботнього ігрового дня в рамках 13-го туру української Прем'єр-ліги Ворскла на своєму полі не змогла обіграти Минай. Зустріч закінчилася з рахунком 1:1, повідомив Кореспондент.

Гості першими відкрили рахунок на 14-й хвилині поєдинку, коли Нурієв увірвався в штрафну після передачі Кожанова і пробив під Резником.

Потім творилося щось неймовірне - за чотири хвилини головний арбітр зустрічі Денис Шурман скасував два голи полтавчан, обидва забитих з офсайду, після переглядів відеоповторів.

Проте, Ворскла змогла відігратися в середині другого тайму, коли на 63-й хвилині Кравчук на дальній штанзі замкнув простріл від Пердути з правого флангу.

Таким чином, Ворскла після 13 ігор набрала 20 очок і залишилася на четвертому місці в турнірній таблиці УПЛ, а у Миная 10 балів і 11-й рядок.

Ворскла - Минай 1:1

Голи: Кравчук, 63 - Нурієв, 14.

Ворскла: Різник, Кані, Якубу (Дитина, 70), Пердута, Ндіайе, Щербак (Васін, 46), Скляр, Яворський, Челядин (Кравчук, 61), Сапай (Пешич, 54), Пуцлін.

Минай: Попович, Саків, Лопиренок, Матіч, Меліченко, Пиняшко (Книш, 68), Кожанов (Малепе, 46), Ткачук (Голодюк, 68), Сніжко (Хахльов, 90), Шиндер, Нурієв (Шпак, 81).

Попередження: Пуцлін, Яворський, Скляр - Ткачук, Голодюк, Малепе, Матіч.

Нагадаємо, на Ужгородщині у дитячому футбольному турнірі беруть участь 16 команд (ВІДЕО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська