1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Майк Тайсон дав свій прогноз: Бій Усика проти Ф'юрі

406
Спорт Світ

Відомий боксер Майк Тайсон висловив думку, що британський боксер Тайсон Ф’юрі здобуде перемогу над українським боксером Олександром Усиком, коли вони зустрінуться цієї суботи у бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Майк Тайсон дав свій прогноз: Бій Усика проти Ф'юрі

Ця інформація була опублікована на BoxingScene, та детальніше показана на unian.ua

Тайсон вірить, що Усик буде протистояти Ф’юрі, але, враховуючи розміри Ф’юрі, він “може бути занадто потужним для українця”.

“Я з нетерпінням очікую цей бій. Це буде захоплюючий бій. Я ставлю на Тайсона Ф’юрі, тому що я вважаю, що він просто здолає його. На мою думку, він є найкращим бійцем у світі, особливо у надважкій вазі. Великі бійці можуть програвати, великі бійці можуть виглядати погано, але це не заважає їм бути великими бійцями”, - заявив Майк Тайсон.

За його словами, невдала битва Ф’юрі проти Френсіса Нганну не змінила статус британця, і це було “просто поганим вечором” для британського боксера.

Бій Усик - Ф’юрі: останні новини Олександр Усик, український боксер, заявив напередодні бою проти Тайсона Ф’юрі, що він “щасливий і голодний”. За його словами, йому байдуже, як його майбутній суперник поводиться на прес-конференціях.

Раніше батько Ф’юрі влаштував бійку з командою Усика. У результаті сутички Джон Ф’юрі розбив лоба. Згодом він вибачився за свою поведінку.

Усик прокоментував цей інцидент, зазначивши, що для нього неважливо, адже він зосереджений лише на поєдинку.

Читайте також: Чи буде у вас світло дома: як знайти свій будинок у графіку відключень на Yasno 2024 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber