1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Vynogradiv Open 2024": Тріумф Спортивного Духу на Всеукраїнському Чемпіонаті з Бразильського Джиу-Джитсу

28.01.2024 19:21 Спорт Голос Карпат

Сьогодні у Виноградові відбулася видатна спортивна подія - Всеукраїнський чемпіонат з Бразильського Джиу-Джитсу "Vynogradiv Open 2024". Про це повідомив тренер виноградівської команди Максим Клот.

Сьогодні у Виноградові відбулася видатна спортивна подія - Всеукраїнський чемпіонат з Бразильського Джиу-Джитсу

Це змагання, що зібрало майже 250 учасників з усієї країни, виявилось не лише демонстрацією майстерності та витривалості, а й взірцем організації спортивних подій на найвищому рівні.

Змагання проводились за всесвітньо відомою системою Smoothcomp, що забезпечувала справедливість та прозорість боротьби. Онлайн-трансляції дозволили тисячам глядачів спостерігати за запеклими поєдинками в реальному часі.

Возможно, это изображение 8 человек, люди занимаются боевыми искусствами и текст

Возможно, это изображение 7 человек

Возможно, это изображение 10 человек, люди занимаются боевыми искусствами и текст


Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение 5 человек и текст

Було представлено 85 категорій, у кожній з яких було визначено трьох переможців, що підкреслює високий рівень конкуренції та майстерності учасників. Серед команд, які взяли участь у змаганнях, особливо виділилися ZR Team Uzhhorod з 360 балами, ZR Team Vynogradiv, які заробили 269 балів, та Khmelnytskyi Brasilian Jiu-Jitsu Academy, що здобули 110 балів.


"Vynogradiv Open 2024" не тільки підняв планку для майбутніх спортивних заходів в Україні, а й став свідченням розвитку та популяризації Бразильського Джиу-Джитсу в країні. Цей чемпіонат демонструє, що український спорт продовжує рости та розвиватися, незважаючи на виклики.

Подивіться трансляцію змагань:


--

Не пропустіть нашу наступну статтю: "Їм зовсім не до сплячки: у мережі показали закарпатських 'косолапиків'" - чудова історія про мешканців Карпат. Переходьте за посиланням, щоб дізнатися більше!