1. Новини Закарпаття
  2. >

Абсолютні переможці турніру в Румунії: закарпатські шахісти прославились на міжнародних змаганнях (ФОТО)

15.01.2024 14:48 Спорт

Усі призові місця на міжнародному турнірі завоювали шахісти Великобичківської ДЮСШ.

Усі призові місця на міжнародному турнірі завоювали шахісти Великобичківської ДЮСШ.

У місті Сігету-Мармацієй (Румунія) 13 січня проходив міжнародний шаховий турнір Cupa "Luceafărul". Шахісти з Рахівщини вибороли три перші призові місця.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці спортшколи.

На запрошення Голови Муніципального Спортивного Клубу «Sig-Mar» Костюк Іоан збірна Великобичківської ДЮСШ прийняла участь у турнірі, у якому була представлена шахістами з Верхнього Водяного, Луга та Великого Бичкова, загальною кількістю вісім гравців.

На відкритті турніру з вітальним словом виступив мер міста Сігету-Мармацієй Василь Молдован та директор ліцею Марія Роман, які привітали учасників і побажали хорошої гри.

По завершенню семи турів одразу двоє наших шахістів набрали найбільшу кількість очків (по 6,5), але за додатковим коефіцієнтом Бухгольца Либавка Євген обігнав Лясового Андрія і завоював золоту медаль. Третє місце у Кіри Воронкової. Таким чином всі призові місця на міжнародному турнірі завоювали шахісти Великобичківської ДЮСШ.

Читайте також: Юний мукачівець став переможцем змагань у Словаччині: за першість змагалися більше тисячі учасників (ФОТО)