1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На першій сходинці турнірної таблиці в Угорщині: ГК «Карпати» знову отримали перемогу

09.12.2023 21:47 Спорт Голос Карпат

Закарпатські гандболістки буквально "розгромили" команду суперниць, вигравши з величезним відривом.

Закарпатські гандболістки буквально

Переможна крапка для ужгородських «Карпат» в 2023-му в Угорщині!

У суботу, 9 грудня, «Карпати» зіграли 11 тур у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини. Суперниці наших дівчат — дуже амбітні суперниці, збірна міст Уйфегерто-Калошемʼєн.

Про це в Телеграмі повідомив 21 Ужгород.

Атаки та захист закарпаток

Ужгородки одразу захопили ініціативу та пішли вперед: ще у першому таймі забезпечивши собі відрив удвічі. Уміло виходили в атаки, реалізуючи моменти, а також відстоюючи в захисті. У другому таймі угорки не змогли зупинити наступ «Карпат». Зрештою, ужгородки відірвалися від суперниць на понад 20 мʼячів. Найбільше голів у грі за «Карпати» — по 10 — закинули Аліса Петрів, Анастасія Полєтаєва та Анна Гававка (при чому, в неї результат 10/10!). 9 голів у Владислави Слободян.

Фінальний рахунок

Фінальна сирена зафіксувала перемогу наших дівчат — 49:25.

Таким чином, першу половину сезону «Карпати» завершують на першій сходинці турнірної таблиці в Угорщині із 20 заліковими балами.

Варто додати, що наступного тижня ужгородки візьмуть участь у міжнародному гандбольному турнірі у словацькому місті Міхаловце.

Читайте також: Фінальна сирена зафіксувала перемогу: ГК «Карпати» перемогли в Угорщині

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!