1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатці стали переможцями Чемпіонату світу з хортингу (ФОТО)

13.11.2023 10:51 Спорт

На чемпіонаті світу з хортингу закарпатці вибороли “золото”, “срібло” та “бронзу”.

На чемпіонаті світу з хортингу закарпатці вибороли “золото”, “срібло” та “бронзу”.

10-12 листопада в італійському Мілані проходив чемпіонат світу з хортингу, участь в якому взяли закарпатські спортсмени з Сваляви, Поляни, Мукачева та Кольчина.

Закарпатці їхали на міжнародні змагання з хортингу у складі Збірної України. У підсумку — п’ять перемог в активі наших спортсменів, пише Svaliava.net.

“За підсумками чемпіонату свалявець Нікіта Стегура виборов два “золота” в двох розділах, у полянця Михайла Капустея — також “золото”, а у свалявців Євгенія Сочка — друге місце, Антона Бендеса — третє", — повідомив головний тренер спортивного клубу “Легіон".

Водночас спортсмен з Мукачева Євгеній Буркало здобув “золото” у важкій ваговій категорії, а Богдан Галкович із Кольчина, який виступав у двох розділах, — “золото” і “срібло”.

“Враховуючи рівень змагань, хлопці дійсно проявили характер, виклались на всі сто відсотків і у підсумки досягли високих результатів“, — додав наставник закарпатців.

Тренер також розповів, що на чемпіонаті світу з хортингу була дуже висока конкуренція, адже в змаганнях взяли участь 492 учасників з шістнадцяти країн.

Зараз закарпатські спортсмени готуються до повернення в Україну, а після короткотривалого відпочинку знову розпочнуть тренування, адже зупинятися на досягнутому не збираються, попереду — нові виклики та нові вершини.

Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Читайте на ГК:На Закарпатті побільшало прикордонних постів: почали "різати" жорсткі вимоги
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про нову гідрологічну небезпеку: до чого слід бути готовим