1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Закарпатець потрапив на перші шпальти іноземних газет: тепер у нас є не лише видатні футболісти, а й арбітри міжнародного класу (ФОТО)

01.11.2023 09:52 Спорт 0

32-річний закарпатець став арбітром міжнародного класу й обслуговуватиме не лише найвищі за рангом матчі угорського чемпіонату з футболу, але й міжнародні поєдинки будь-якого рівня.

Закарпатець потрапив на перші шпальти іноземних газет: тепер у нас є не лише видатні футболісти, а й арбітри міжнародного класу (ФОТО)

Про успіхи молодого закарпатця на спортивній арені повідомляє у дописі на Фейсбуці Марина Пилаш.

"Чи бачили ви колись у житті закарпатця, котрий судить футбольний поєдинок, скажімо, на чемпіонаті світу або олімпіаді? Ні? Ну, то можете за себе порадіти: незабаром у вас така можливість з'явиться, адже син наших друзів - Наталки та Михайла Капралів - Міша Капраль-молодший віднині, у свої 32 роки, став арбітром міжнародного класу й обслуговуватиме не лише найвищі за рангом матчі угорського чемпіонату з футболу, але й міжнародні поєдинки будь-якого рівня", - йдеться в повідомленні. 

Ця молода людина довела, що без будь-якої "підкилимної" підтримки, без блату і зв'язків, будучи вихідцем з іншої країни і долаючи тому на своєму шляху численні перешкоди, труднощі й заздрість недоброзичливців, можна досягти успіху, сягнути висот, довести, що, завдяки наполегливій праці, таланту, навчанню й вірі у свої сили й у Всевишнього, можна "зліпити" самого себе й стати непересічною особистістю, а заодно переконати всіх, що успіх, заслужений успіх, таки існує і він можливий.

У дописі також згадується, що колись давно закарпатський не-угорець Михайло Капраль-молодший переміг на державній олімпіаді з угорської мови.

"Вітаємо щиро Мішу й усю його родину з успіхом та сподіваємося на подальший! На світлинах - фрагменти нинішнього випуску газети "Kelet", на перших шпальтах якої - новина, котра потішить не лише ніредьгазців та інших угорців, котрі живуть на сході країни, але й численних футбольних уболівальників в Україні, особливо закарпатців. Тепер ми маємо вже не лише видатних футболістів, але й арбітрів!", - зазначила жінка.

Читайте також: Відключення електрики будуть і без ворожих обстрілів: Сергій Нагорняк озвучив причину 

 

Підтримайте ЗБІР для 128-ої Закарпатської бригади (на зарядну станцію для забезпечення енергії на передовій). ДЕТАЛЬНІШЕ➤ 

 

Хочете бути в курсі найактуальніших подій з регіону і не тільки? Підписуйтесь на Telegram канал «Голос Карпат» і щодня першими отримуйте свіжу інформацію!

Найсвіжіші новини: