1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Молодіжна збірна України з футболу може поповнитися закарпатцем: відомо хто отримав виклик

119
Спорт Закарпаття

Закарпатець отримав виклик до молодіжної збірної України.

Молодіжна збірна України з футболу може поповнитися закарпатцем: відомо хто отримав виклик

Про це пише Громада Закарпаття 
Мова йде про Руслана Нещерета – воротара київського «Динамо» і бронзового призера молодіжного чемпіонату Європи 2023року. 

Що відомо про Руслана Нещерета

Український футболіст, воротар київського «Динамо». Бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи 2023 у складі збірної України U-21.

Руслан Нещерет народився 22 січня 2002 року в м. Мукачево Закарпатської області. У віці 10 років він отримав перше запрошення на перегляд у ДЮФШ «Динамо». Батьки погодились на переїзд хлопця лише за два роки, коли Руслан отримав запрошення вдруге. Майбутній воротар проходив навчання у ДЮФШ «Динамо». 

Ще під час навчання в академії «Динамо» Нещерета запрошували до юнацьких збірних України різних вікових груп — U-16, U-17. Окрім упевненої гри на лінії воріт, Нещерет виділявся вмінням часто відбивати пенальті, за що неодноразово отримував індивідуальні нагороди.

Після випуску з академії та переходу до «Динамо» U-19 Нещерет виступав у Юнацькій Лізі УЄФА. Два матчі він провів у сезоні 2018-19, у тому числі гру проти юнацької команди «Ювентуса» (3:0), а також усі 5 матчів сезону 2019-20 Юнацької Ліги УЄФА.

31 жовтня 2020 року 18-річний Нещерет вперше вийшов у основному складі «Динамо» у чемпіонаті України. Наставник Мірча Луческу змушений був скористався послугами молодого голкіпера через відсутність Георгія Бущана і Дениса Бойка, у яких напередодні виявили вірус COVID-19.[1]

4 листопада 2020 року молодий голкіпер дебютував за киян у Лізі чемпіонів проти «Барселони» на «Камп Ноу». Матч завершився поразкою з рахунком 1-2, проте Нещерет продемонстрував дуже пристойну гру.[2]

Грав за юнацькі та молодіжну збірні України.

Читайте також: На Закарпатті рятують пернатого: птаха оперуватимуть (ФОТО)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber