1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Пуканич опинився у потрібному місці: ФК «Севлюш» став переможцем обласного турніру

24.04.2023 21:30 Спорт

Команда з Виноградова виграла з рахунком 3:2.

Команда з Виноградова виграла з рахунком 3:2.

У неділю, 23 квітня, у смт Середнє на стадіоні «Виноградар» відбувся фінальний матч Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ між виноградівським «Севлюшем» та ФК «Тячів», пише «Карпатський об’єктив».

Виноградівський колектив був одним із головних претендентів на титул, а тому його вихід до фіналу прогнозований, а от те, що до головного поєдинку змагань пробився «Тячів» – доволі несподівано. Але підопічні Павла Оржеховського виглядали достойно і дали серйозний бій іменитому супернику.

Перша половина протистояння була за «Севлюшем», котрий створив декілька небезпечних моментів і два з них реалізував. На 25-й хв. Михайло Реплюк точним ударом головою вивів виноградівців уперед, а через дві хвилини Адріан Пуканич, який в попередньому епізоді виступив у ролі асистента, відзначився сам (2:0).

Здавалося, що «Севлюш» упевнено доведе справу до перемоги, та ні. Тячівці після перерви додали і зуміли відновити паритет. На 56-й хв. після розіграшу стандарту Михайло Лозинець один м’яч відквитав, а на 74-й хв. Іван Дрозодов з правого флангу відвантажив «круглого» точно в сітку воріт, тим самим зробивши рахунок 2:2.

Та все ж останнє слово було за виноградівцями. Граючий тренер «Севлюша» Адріан Пуканич опинився у потрібному місці в потрібний час і переправив м’яч у незахищений кут воріт. Шансів, аби вдруге відігратися, у тячівців не виникало, натомість у лідера була можливість зміцнити свою перевагу, але рахунок на табло залишився незмінним (3:2).

Отож виноградівський «Севлюш» цілком заслужено став переможцем Благодійного футбольного турніру на честь воїнів ЗСУ 2023. Кращими гравцями фінального матчу визнали Дмитра Антошина («Тячів») та Михайла Чедрика («Севлюш»). А кращим бомбардиром змагань став Адріан Пуканич (на його рахунку 14 м’ячів).

Нагадаємо, раніше ми писали, що жіноча гандбольна збірна України перемогла в Угорщині.

Читайте Голос Карпат у Телеграм

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)