1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Берегівчани представлять Україну на чемпіонаті Угорщини з велоспорту (ФОТО)

21.10.2022 12:14 Спорт

Команда велоакробатів з Великих Берегів разом з наставниками Тихомиром та Надією Гейці виїжджають в Угорщину для участі у відкритій першості країни з велоспорту.

Команда велоакробатів з Великих Берегів разом з наставниками Тихомиром та Надією Гейці виїжджають в Угорщину для участі у відкритій першості країни з велоспорту.

“У зв’язку зі складною ситуацією в Україні та відсутністю провідних спортсменів, які вже завойовували найвищі нагороди чемпіонату Європи, спочатку не мали наміру їхати на першість,- розповідає Карпатському об’єктиву Тихомир Гейці.- Але, це – ювілейні, двадцяті за ліком, змагання, тому вирішили все-таки взяти у них участь.”

Справді, команду покинули срібні призери першості континенту Клара Панна Зан Фабіан, котра поступила в один із вишів Будапешта, і Себастьян Гей, що став студентом ЗУІ. З іменитих залишилися лише Крістіна Копор, яка увійшла вдесятку кращих велоакробатів Європи. Крім неї, на змагання сьогодні їдуть Даніел Шош з Великих Берегів та Станіслав Боднар, Юрій Левко і Максим Маргітич з Нижніх Реміт. 

Попри берегівчан, на чемпіонаті виступлять кращі представники цього виду спорту з Німеччини, Чехії, Словаччини, Перу, Португалії і, звичайно, господарі. Судитимуть поєдинки досвідчені арбітри зі Швейцарії та Німеччини.

Нагадаємо, Похолодання триватиме недовго: коли на Закарпатті помітно потеплішає

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір