1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футбольний скандал на Закарпатті: на стадіоні “Авангард” відбувся матч “Зоря — Ворскла”

23.08.2022 20:53 Спорт

На ситуацію вже відреагували в українській Прем'єр-Лізі.

На ситуацію вже відреагували в українській Прем'єр-Лізі.

Перший тур нового сезону української Прем’єр-ліги відзначився скандалом навколо трансляції поєдинку. В Ужгороді на місцевому стадіоні грали "Зоря" та "Ворскла", пише "PMG.ua".

Як стало відомо, на матч приїхали знімальні групи 1+1 Media та офіційний транслятор чемпіонату України Setanta Sports, але останні згодом залишили стадіон.

Варто зазначити, що Setanta Sports виграла тендер на повний пакет трансляцій УПЛ, проте "Зоря" є одним з чотирьох клубів, які не пристали на пропозицію транслятора та обрали співпрацю з 1+1 Media.

За годину до матчу працівники Setanta Sports зібрали техніку. Натомість транслятори з 1+1 Media працювали й надалі.

Після інциденту на сайті УПЛ з’явилося повідомлення наступного змісту:

"У зв’язку із недопущенням футбольним клубом "Зоря" знімальної групи на позиції для зйомки матчу "Зоря" – "Ворскла", пересувна телевізійна станція офіційного транслятора Setanta Sports була вимушена покинути стадіон "Авангард", на якому проводиться матч.

Після отримання всіх офіційних рапортів та документів, дані про інцидент будуть передані на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ".

Відзначимо, що сам поєдинок завершився перемогою "Зорі" з рахунком 3:1.

Читайте також: «Їй немає ще й 8 років»: юна мукачівка стала віцечемпіонкою Європи із шахів /ВІДЕО

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)