1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді зіграли матч "Зірки проти легенд футболу" на підтримку ЗСУ

12.06.2022 19:22 Спорт

На стадіоні "Минай" в Ужгородському районі відбувся благодійний матч між командами "Зірок" та "Легенд футболу".

На стадіоні

Про це повідомила кореспондентка Суспільного з місця події. Мета поєдинку — зібрати кошти на підтримку Збройних сил України.

Футбольний матч розпочався о 15-ій годині на стадіоні села "Минай", неподалік Ужгорода. Серед учасників команди легенд футболу були футболісти та тренери: Михалик, Кобін, Селезньов, Максимов, Кополовець, Маркевич та інші. Грали вони під керівництвом Олександра Заварова.

У складі команди зірок зібралися блогери, співаки, ведучі та режисер: Денісов, Мурафа, Педан, Тамерлан, дует Tvorchi, Лукіч та інші. Тренером команди виступив Йожеф Сабо.

Збори коштів на підтримку ЗСУ проводили під час продажу квитків, вартість яких становила 250 гривень при купівлі онлайн, та 350 грн під час покупки квитка у день матчу. Крім того, у перерві та наприкінці гри провели аукціон ексклюзивних речей. Наприклад, продали вимпел, який передали з матчу відбору до Чемпіонату світу між Україною та Шотландією (його продали за 7100 грн), або м'яч з підписами всіх футболістів теперішнього складу збірної України з футболу (його придбали за 30 000 грн).

Ще один лот аукціону, який вирішили розіграти онлайн — пальто колишнього тренера столичного "Динамо" Йожефа Сабо. Йожеф Йожефович у цій грі був тренером команди зірок. Скрін з відеотрансляції: "FC Minaj"

Матч завершився нічийним результатом — 9:9. У серії післяматчевих пенальті перемогла команда зірок.

Нагадаємо, Угорські благодійники привезли на Закарпаття допомогу на 14 млн форинтів (ВІДЕО)

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)