1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На благодійному футбольному матчі в Закарпатті зібрали для ЗСУ майже 400 000 гривень

16.05.2022 10:09 Спорт

На матчі зірок Закарпаття та УПЛ зібрали майже 400 тис грн на потреби ЗСУ

На матчі зірок Закарпаття та УПЛ зібрали майже 400 тис грн на потреби ЗСУ

15 травня великий футбол повернувся на стадіон «Минай».

Цього дня тут відбувся благодійний поєдинок заради підтримки наших Збройних Сил. На поле вийшли зірки закарпатського футболу проти зірок УПЛ.

Відомих та впізнаваних футболістів було багато в обох командах – зокрема, на «Минай» завітали такі легенди як Олексій Михайличенко, Анатолій Демяненко, Олег Протасов, Максим Шацьких, Євген Селезньов, Сергій Кравченко та інші.

Від них було багато і яскравої та результативної гри. Рахунок в матчі відкрили вже на першій хвилині – першим голом відзначився Валерій Пересоляк-молодший, який і завдав першого удару по воротам. Загалом, перша половина гри пройшла у рівній боротьбі і закінчилася з рахунком 4:4.

В другому таймі більш результативною була команда УПЛ. В підсумку вона і перемогла. Рахунок – 10:5 на їх користь. В цій грі відзначалися дублем Кулієв, забивав ще Шаран (знову забив зі штрафного), Наумець, Голуб, Кравченко, Байдал, а у закарпатців – двічі Вишневський, Бобаль, Пахомов, Допілка.

Але найголовніший результат те, що на матчі вдалося зібрати близько 400 тисяч гривень: близько 290 тисяч зібрали на самому заході, ще 110 – виділив особисто президент клубу Валерій Пересоляк.

Ці кошти підуть на потреби Збройних сил України, які захищають нас від рашистських окупантів. До речі, варто зазначити, що на цю гру завітало більше тисячі вболівальників, не менше півсотні людей дивилося гру онлайн.

Усі фото із благодійного матчу можна переглянути на сторінці FC “Minaj”

Нагадаємо, Поблизу Ужгорода патрульні з небайдужим громадянином допомогли переселенцям на трасі.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська