1. Новини Закарпаття
  2. >

Лижник забув утеплитися та відморозив пеніс на Олімпіаді

21.02.2022 13:49 Спорт

Фінський спортсмен Ремі Ліндхольм потрапив у неприємну ситуацію у мас-старті на Іграх у Пекіні.

Фінський спортсмен Ремі Ліндхольм потрапив у неприємну ситуацію у мас-старті на Іграх у Пекіні.

В умовах аномального холоду довелося битися за медалі учасникам Олімпійських Ігор у Пекіні. Через погоду багато стратів переносили за часом, а іноді навіть скорочували дистанції. Так відбулося і з чоловічим мас-стартом у лижних гонках.

Марафон зменшили майже вдвічі із 50 до 28 кілометрів. Спочатку багато лижників виступили проти такої ініціативи, однак після фінішу деякі повинні потиснути руку і подякувати організаторам за подібне рішення.

Серед них однозначно має бути Ремі Ліндхольм. Фінський гонщик байдуже ставився до аномального морозу, недостатньо утеплився і переохолодив свій дітородний орган настільки, що після фінішу в пахвинній області виникли різкі больові відчуття. Що не дивно, адже годину та 15 хвилин, витрачені на подолання траси, Ліндхольм біг під крижаним вітром.

"Ви можете здогадатися, яка частина тіла виявилася трохи замороженою, коли я фінішував. Це було одне з найгірших змагань, в яких я брав участь. Я просто боровся. Коли після фінішу частини тіла почали зігріватися, біль був нестерпним", - цитує Ліндхольма Iltalehti. Лижник додав, що використав грілку, щоб спробувати розморозити пеніс після закінчення гонки.

Зазначимо, що подібні проблеми у Ліндхольма виникають уже не вперше. Торік у листопаді спортсмен потрапив в аналогічну ситуацію на етапі Кубка світу у фінській Руці.

Читайте на ГК:Відомий актор загинув жахливою смертю у 27 років: що відомо (ФОТО)
Читайте на ГК:Двоє українок потрапили у смертельну аварію в Німеччині: деталі жахливої ДТП (ФОТО)
Читайте на ГК:Можуть вплинути й на роботу комп'ютерів: уповільнення обертання землі та наслідки таких змін
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська