1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді змагалися учасники бойових дій

12.02.2022 12:22 Спорт

Переможці турніру з настільного тенісу приймуть участь у аналогічному Всеукраїнському турнірі серед учасників бойових дій

Переможці турніру з настільного тенісу приймуть участь у аналогічному Всеукраїнському турнірі серед учасників бойових дій

Сьогодні, на базі студентського центру дозвілля "Ювентус" м. Ужгород, за сприяння ЗОЦ ФНЗ "Спорт для всіх", відділу у Закарпатській області міністерства ветеранів України та департаменту освіти і науки молоді та спорту Закарпатської ОДА відбувся турнір з настільного тенісу серед учасників бойових дій силових структур Закарпатської області. Про це повідомили на офіційній сторінці Закарпатського ОТЦК та СП.

У турнірі прийняли участь і представники Закарпатського обласного територіального центру комплектуванн та соціальної підтримки та бійці 101 бригади сил територіальної оборони Збройних сил України.

Незважаючи на запеклу боротьбу, турнір пройшов на позитивному настрої, а переможці були нагороджені почесними грамотами та кубками.

Також переможці турніру приймуть участь у аналогічному всеукраїнському турнірі серед учасників бойових дій.

Нагадаємо, Гороскоп на 12 лютого для всіх знаків зодіаку.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська