1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Турнір Winter Cup: анонс останнього туру

136
Спорт Україна

Турнір Winter Cup: анонс останнього туру

Winter Cup – товариський футбольний турнір, що стартував 4 лютого у турецькому Белеку. Фінальні матчі відбудуться 12 лютого. У турнірі беруть участь 4 українські команди: “Металіст” з Харкова, “Верес” з Рівного, “Полісся” Житомир та Чорноморець з Одеси. Проводять турнір телеканали "Футбол 1/2/3" за підтримки BGH та DCH.

Медіаінтерес виник через участь у командах відомих спортсменів та блогерів. За Полісся заявлено, і навіть уже виходив на поле, власник поясів WBA (Супер), IBF, WBO та IBO – Олександр Усік. А підтримати «Металіст» і вийти на поле, якщо знадобиться, поїхав інший український боксер — Олександр Гвоздик. Боксери встигли здійснити дуель поглядів перед турніром.

А за рівненський Верес знову зіграє блогер із каналу “Трендець” – Дмитро Поворознюк. Він уже грав за цей колектив та вийшов із ним в УПЛ минулого року, знявши про команду серіал.

Турнір не залишили без уваги великі БК. На деяких майданчиках вже можна переглянути коефіцієнти на наступні матчі. Можливість поставити на зимовий Кубок також надає 1xbet. Тут відкрито ринки на всі матчі. А використовуючи промокод 1xbet, при реєстрації клієнти гарантовано отримують бонус у розмірі до 3500 грн.

Результати першого туру

У першому турі зустрічалися оновлений Чорноморець Григорчука з Металістом під керівництвом Кучера. Уболівальники отримали гольову феєрію з шести м'ячів у основний час (3:3) та результативну серію пенальті (5:6). Перемога у післяматчевій лотереї дісталася харківській команді, але принесла лише 2 очки, згідно з регламентом турніру. Чорноморець отримав 1 пункт.

У другому матчі зустрілися житомирське Полісся та рівненський Верес. Матч закінчився перемогою Полісся з рахунком 2:1, а Олександр Усік вийшов під завісу матчу та встиг відзначитися результативними діями.

Другий тур

Другий тур відкрив матч Полісся – Чорноморець. Гра пройшла 7 лютого і закінчилася перемогою житомирської команди у серії післяматчевих пенальті. Основний час завершився з рахунком 1:1. Рахунок відкрили "моряки" на 54 хв. Гео Цитаішвілі обвідним ударом з лівої вразив дальню дев'ятку, а на 89 хв. Гітченко, і в результаті розпочав шлях до перемоги Полісся за пенальті (5:4). Це вже друга поспіль програна серія підопічних Григорчука.

Другий матч туру між Металістом та Вересом пройшов 8 лютого. Харків'яни підходили до матчу як фаворити, за версією БК. Матч пройшов в обопільній боротьбі та закінчився перемогою підопічних Кучера – 2:1. Гострих моментів у першому таймі було небагато. У Вереса не клеїлося у творчій фазі. Металіст використав ротацію, оскільки грав цього ж дня ще один спаринг. Не всі гравці харків'ян займали звичне розташування. За 4 хвилини, з 52 по 55, захисник Вереса - Солдат, забив спочатку у чужі ворота, а потім у свої. А посилив перевагу Металіста Балулі із пенальті на 69 хвилині.

"Турнірна таблиця після 2 турів"

Останній тур

У третьому турі вирішиться, хто стане переможцем кубка: "Металіст" або "Полісся". Вони зійдуться у рамках 3 туру 11 лютого. Букмекери віддають перевагу жовто-синім. А 12 лютого у матчі за третє місце зійдуться Чорноморець та Верес. У матчі, який, з турнірного погляду, нічого не вирішує, розраховуємо побачити цікаві поєднання футболістів та нові тактичні рішення.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber