1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Берегові тривають поєдинки першості ЗУІ з футзалу (ФОТО)

392
Спорт Новини Берегова

Матчі дев’ятого туру змін у таблицю змагань не внесли.

Упевнено продовжують лідирувати футболісти Великої Доброні, які у п’ятницю з рахунком 2:0 переграли своїх найближчих переслідувачів – команду Кідьоша, що розмістилася на третьому місці. На другій сходині залишився “Берегвідейк”, який завдав нищівної поразки аутсайдеру – збірній Форноша, забивши у її ворота 22 (!) голи.

Хоч і перемогли сусідів по турнірній таблиці (5:2) – спортсменів Яноші, на дев’ятій позиції залишилися господарі – гравці Закарпатського угорського інституту. Такий самий рахунок був зафіксований у зустрічі футболістів Берегівської міської ради та Вилока. Тут відзначилися працівники органу місцевого самоврядування Микола Міщенко та Віталій Загоєв, котрі провели у ворота суперника по три м’ячі. Незважаючи на це, перші залишилися на десятому місці, а виноградівці з 15 заліковими балами зберегли за собою четверту позицію. Стільки ж очок після перемоги над бактянцями (7:4) набрала об’єднана команда двох сіл – Гаті і Гут, що розмістилася на шостій позиції, пропустивши поперед себе колектив з Перехрестя, який у звітному турі в напруженій боротьбі розписав нічию – 3:3 ще з одним аутсайдером, клубом “Магнум”.

Загалом у першості бере участь 12 команд. Прикметно, що поєднуючи досвідчених і молодих гравців, футболісти демонструють непогану техніку і прагнення до перемоги. Відмінно відсудили всі поєдинки  арбітри Андрій Сімку та Саболч Алмаші.

До завершення змагань залишилися ще два тури. Слудуючий відбудеться наступної п’ятниці.  

 

Читайте також: