1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти ФК “Ужгород” розпочали зимовий тренувальний збір

21.01.2022 21:04 Спорт

Футбольний клуб “Ужгород” вийшов з відпустки та активно тренується перед весняними матчами.

Футбольний клуб “Ужгород” вийшов з відпустки та активно тренується перед весняними матчами.

Зимовий тренувальний збір команда розпочала 20 січня, повідомляють на сайті клубу.

Підопічні Богдана Блавацького у процесі підготовки до весняної частини Першої ліги провели тренування на футбольному полі стадіону “Авангард”.

За словами наставника команди, “ужгородці” наразі готуватимуться вдома, наприкінці січня заплановані й спаринг-матчі — проти “Миная” та “Мункача”.

Також розповів Богдан Блавацький і про кадрові зміни в команді.

“Крім тих 10-ти гравців, з якими ми попрощалися наприкінці року, команду покинув і Сергій Машталір, якого запросила київська “Оболонь”. Він вважає, що це крок вперед. Він робив вже такі спроби, але не виходило, і він повертався назад. Ми, звичайно, бажаємо йому успіху. Також “Ужгород” може покинути Михайло Готра. Чекаємо, яке рішення прийме угорська “Кішварда”. Якщо він підпише контракт, то однозначно ми будемо когось шукати. Якщо не підпише — повернеться в нашу команду”, — зазначив головний тренер.

“Ми нікого не виганяємо, гравці шукають для себе кращі варіанти продовження кар’єри. Ми готові були залишити місцевих футболістів, але їх не влаштовувала роль в команді, можливо, хотіли більше ігрового часу. Під час першого етапу підготовки ми не будемо поспішати. Нам дуже потрібні гравці групи атаки, оборона у нас більш-менш збалансована, якщо нам знову в оренду віддадуть Владислава Чушенка й Олександра Савошка”, — розповів наставник.

Нагадаємо, раніше футбольний клуб Ужгород оголосив про завершення співпраці з цілим рядом атлетів.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська