1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Випливли нові подробиці щодо гучного скандалу навколо форварда закарпатського "Миная"

24.12.2021 12:19 Спорт

Нападнику "Миная" загрожує покарання за погрози на адресу журналіста.

Нападнику

Стали відомі нові подробиці гучного скандалу навколо форварда закарпатського "Миная" Євгена Селезньова, який у телефонній розмові погрожував ведучому програми YouTube-каналу "ТаТоТаке" Андрію Сеньківу. Про це повідомляє видання prozak.info

Нижче частина з оприлюдненого Сенківим:

Євген Селезьов: 

"Ти просто мене взяв і обмовив. Просто з нічого. Ти просто мене, як людину, взяв і зганьбив. Ні за що. Тоді я по-іншому буду. Ти мені просто не залишаєш вибору. Я зараз просто передам номер телефону людям і скажу : "Мене просто взяли і обмовили". Тоді ти будеш з ними розмовляти. Вони зараз у Києві. І тоді ти... Вони можуть під'їхати, так?

Ти сам не знаєш, на кого я кричав. Я кричав на тренера? Виходить ти брехун, ти п***абол. Слухай, от чесно, я приїду до Києва 12-го, я тобі таких лящів с**а надаю. Я тобі клянуся. С**а, тобі телефонували, а ти об***ався". Мені шкода твоїх батьків, які тебе, с**а, виховали брехнею, б***ь. Щоб ти, с***а, потім брехав у цьому житті?

Ти можеш записувати розмову, мені взагалі п***ю. Ну, дивись, я знаю, де твоя студія. Я тебе смикну н***й 12-го. Коли вся команда приїде, б***ь, і ти перед ними теж скажеш. Скажеш таке?".

На своїй сторінці у Facebook журналіст повідомив, що поліція відкрила кримінальне провадження стосовно футболіста. Також Сеньків зазначив, що справу перевели з Києва до Ужгорода, оскільки саме в цьому місті здійснювалося правопорушення.

"Маю кілька новин, якими не можу не поділитися. Як би цього не хотілося, але новини на ту ж тему - а що там зі справою Селезньова?

Новина 1. Хороша. Поліція відкрила кримінальне провадження у цій справі. "Погроза або насильство щодо журналіста".

Новина 2. Погана. Справа більше не в Києві. Її перекинули на Ужгород. Тому безпосередньо у слідчих діях мені важко брати участь.

Якщо пояснити прозаїчніше - справу взялися предметно рішати. Наприклад, те, щоб перекинути її в Ужгород. А там, враховуючи зв'язки бандюків-контрабандистів, які володіють "Минаєм", все буде дуже просто. Виходить, єдині, хто від цього всього справді виграв - то поліцейські. Що ж - таке життя в Україні. Якогось висновку не буде. Надаю можливість зробити його вам", - написав Сеньків.

Нарешті Селезньов прокоментував ситуацію в інтерв'ю програмі Yellow:

"Ми намагаємося залишитись у Вищій лізі, надходить така неправдива інформація - навіщо це робити? Надай докази. Я не мав права використовувати багато матів, але я емоційна людина. Я з ним розмовляв, як чоловік із чоловіком. Якщо він мене провокував. Звідки я знав, що він пише?

Він повинен був попередити про це, якщо ти чоловік, але він виявився трансгендером. Нехай надасть докази, що він є трансгендером. Це чистий хайп, дешевий. Я міг погрожувати, але не міг... Тим більше трансгендера я ж не битиму. У розмові я міг сказати матюком, але, може, трохи перегнув".

Також 36-річний форвард відреагував на інформацію, що Сеньків написав на нього заяву до поліції.

"За що написав? За погрози? Я набив йому обличчя? Ні. Хотіти - не означає зробити. Я не можу хотіти? Куди ти побіг до поліції, фу? Я не розумію цього.

Я можу попросити вибачення - не перед трансгендером, а всією країною, що діти чули ці матюки. Це мене не прикрашає. Якби він сказав, що пише, було б інакше. Запитайте будь-якого футболіста, яка я людина в житті. До мене людей 15 приїхали після гри - подякували та кажуть: "Ми такого футболіста ще не бачили. Ти - найкраща людина і найкращий футболіст. Ти для нас зробив стільки, скільки не робила жодна людина за всю кар'єру", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, "Минай" знову залишився без головного тренера

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська