1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Випливли нові подробиці щодо гучного скандалу навколо форварда закарпатського "Миная"

279
Спорт Новини Ужгорода

Нападнику "Миная" загрожує покарання за погрози на адресу журналіста.

Випливли нові подробиці щодо гучного скандалу навколо форварда закарпатського "Миная"

Стали відомі нові подробиці гучного скандалу навколо форварда закарпатського "Миная" Євгена Селезньова, який у телефонній розмові погрожував ведучому програми YouTube-каналу "ТаТоТаке" Андрію Сеньківу. Про це повідомляє видання prozak.info

Нижче частина з оприлюдненого Сенківим:

Євген Селезьов: 

"Ти просто мене взяв і обмовив. Просто з нічого. Ти просто мене, як людину, взяв і зганьбив. Ні за що. Тоді я по-іншому буду. Ти мені просто не залишаєш вибору. Я зараз просто передам номер телефону людям і скажу : "Мене просто взяли і обмовили". Тоді ти будеш з ними розмовляти. Вони зараз у Києві. І тоді ти... Вони можуть під'їхати, так?

Ти сам не знаєш, на кого я кричав. Я кричав на тренера? Виходить ти брехун, ти п***абол. Слухай, от чесно, я приїду до Києва 12-го, я тобі таких лящів с**а надаю. Я тобі клянуся. С**а, тобі телефонували, а ти об***ався". Мені шкода твоїх батьків, які тебе, с**а, виховали брехнею, б***ь. Щоб ти, с***а, потім брехав у цьому житті?

Ти можеш записувати розмову, мені взагалі п***ю. Ну, дивись, я знаю, де твоя студія. Я тебе смикну н***й 12-го. Коли вся команда приїде, б***ь, і ти перед ними теж скажеш. Скажеш таке?".

На своїй сторінці у Facebook журналіст повідомив, що поліція відкрила кримінальне провадження стосовно футболіста. Також Сеньків зазначив, що справу перевели з Києва до Ужгорода, оскільки саме в цьому місті здійснювалося правопорушення.

"Маю кілька новин, якими не можу не поділитися. Як би цього не хотілося, але новини на ту ж тему - а що там зі справою Селезньова?

Новина 1. Хороша. Поліція відкрила кримінальне провадження у цій справі. "Погроза або насильство щодо журналіста".

Новина 2. Погана. Справа більше не в Києві. Її перекинули на Ужгород. Тому безпосередньо у слідчих діях мені важко брати участь.

Якщо пояснити прозаїчніше - справу взялися предметно рішати. Наприклад, те, щоб перекинути її в Ужгород. А там, враховуючи зв'язки бандюків-контрабандистів, які володіють "Минаєм", все буде дуже просто. Виходить, єдині, хто від цього всього справді виграв - то поліцейські. Що ж - таке життя в Україні. Якогось висновку не буде. Надаю можливість зробити його вам", - написав Сеньків.

Нарешті Селезньов прокоментував ситуацію в інтерв'ю програмі Yellow:

"Ми намагаємося залишитись у Вищій лізі, надходить така неправдива інформація - навіщо це робити? Надай докази. Я не мав права використовувати багато матів, але я емоційна людина. Я з ним розмовляв, як чоловік із чоловіком. Якщо він мене провокував. Звідки я знав, що він пише?

Він повинен був попередити про це, якщо ти чоловік, але він виявився трансгендером. Нехай надасть докази, що він є трансгендером. Це чистий хайп, дешевий. Я міг погрожувати, але не міг... Тим більше трансгендера я ж не битиму. У розмові я міг сказати матюком, але, може, трохи перегнув".

Також 36-річний форвард відреагував на інформацію, що Сеньків написав на нього заяву до поліції.

"За що написав? За погрози? Я набив йому обличчя? Ні. Хотіти - не означає зробити. Я не можу хотіти? Куди ти побіг до поліції, фу? Я не розумію цього.

Я можу попросити вибачення - не перед трансгендером, а всією країною, що діти чули ці матюки. Це мене не прикрашає. Якби він сказав, що пише, було б інакше. Запитайте будь-якого футболіста, яка я людина в житті. До мене людей 15 приїхали після гри - подякували та кажуть: "Ми такого футболіста ще не бачили. Ти - найкраща людина і найкращий футболіст. Ти для нас зробив стільки, скільки не робила жодна людина за всю кар'єру", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, "Минай" знову залишився без головного тренера

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber