1. Новини Закарпаття
  2. >

Збірна України дізнається суперників у «стиках» кваліфікації на чемпіонат світу

25.11.2021 10:13 Спорт

Українська футбольна збірна все ще зберігає шанси пробитися у фінальну стадію чемпіонату світу, який взимку наступного року відбудеться у Катарі.

Українська футбольна збірна все ще зберігає шанси пробитися у фінальну стадію чемпіонату світу, який взимку наступного року відбудеться у Катарі.

Підопічні Олександра Петракова завдяки перемозі в останньому турі групового турніру над Боснією та Герцеговиною (2:0) зуміли «стрибнути» на другу сходинку своєї відбіркової «п’ятірки», що дало змогу «Жовто-синім» залишитися в черзі за путівками на «мундіаль».

Втім, останні два кроки до фінальної частини будуть дуже важкими для українських футболістів, адже їм доведеться здолати опір двох міцних суперників у «стикових матчах» кваліфікації, і на думку аналітиків відомої серед футбольних вболівальників БК Леон, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на матчі національних збірних, шанси української команди подолати два останніх бар’єри на шляху до «мундіалю» наразі складають усього 17% вірогідності.

Такий показник легко пояснюється тим, що уже в першому раунді «стиків» збірна України може натрапити на дуже сильного суперника, серед яких двоє останніх чемпіонів Європи – Італія та Португалія на чолі із зірковим Криштіану Роналду. Більше того – єдиний поєдинок проти свого опонента на першому етапі «Жовто-сині» проведуть на виїзді.

Жеребкування «стикового раунду», після якого українські фанати дізнаються першого суперника своїх футбольних кумирів, а також потенційних опонентів за другим етапом, відбудеться вже у п’ятницю 26-го листопада. А слідкувати за зміною котирувань на шанси української команди після того, як жереб буде кинуто, можна завдяки зручному додатку компанії Ліга Ставок (https://sportstavki.online/mobilnaya-versiya-i-prilozhenie-bk-liga-stavok), в меню якого постійно оновлюються коефіцієнти на матчі збірних команд у відборі на чемпіонат світу 2022-го року. І після того, як команда України дізнається свого першого суперника у «стиках», аналітики поділяться своїм поглядом на перспективи підопічних Петракова.

Нагадаємо, що окрім Португалії та Італії, суперниками української збірної по першому раунду «стиків» на ЧС-2022 можуть також стати команди Уельсу, Шотландії та Швеції. А от з російською збірною «Жовто-синіх» точно не зведе жереб, адже ФІФА та УЄФА навмисно «розводять» ці команди у офіційних змаганнях під своєю егідою.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська