1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатець встановив новий світовий рекорд з бігу на тредмилі (ВІДЕО)

181
Спорт Новини Хуста

На третьому чемпіонаті світу з бігу на тредмилі у польському місті Забже закарпатець Андрій Ткачук встановив світовий рекорд.

Закарпатець встановив новий світовий рекорд з бігу на тредмилі (ВІДЕО)

Спортсмен за 48 годин пробіг 410 км, – повідомили на сайті Закарпатської ОДА.

На сторінці змагань у Facebook повідомили, що закарпатський спортсмен за перші 24 години пробіг 238 кілометрів, а за 48 годин – 410. Андрій Ткачук не тільки здобув перемогу на змаганнях, а й встановив новий світовий рекорд.

У третьому чемпіонаті світу з бігу на тредмилі взяли участь 16 учасників з Польщі, Італії, Болгарії, Румунії та України. Тривали змагання з 5 по 7 листопада.

На сайті Закарпатської ОДА повідомили, що Андрій Ткачук – рекордсмен України з 24-годинного бігу (262, 788 км) та 48-годинного бігу (435, 446 км), ультрамарафонець та багаторазовий переможець і призер змагань.

"Дуже почала сильно боліти права стопа на згині. І почало серйозно "глючити". Нічого не допомагало, ні подвійне еспресо, яке випив вперше за рік", – розповів Андрій Ткачук у опублікованому під час забігу відеокоментарі на власній сторінці у Facebook.

За правилами змагань з бігу на тредмилі – спортсмени долають на біговій доріжці якомога більшу відстань упродовж 48 годин.

Нагадаємо, Значна кількість місцевої молоді хоче виїхати з Ужгорода (ВІДЕО)

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber