1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат Закарпаття з футболу: хто став переможцем та призерами

11.10.2021 16:08 Спорт ВАЖЛИВО

10 жовтня відбулася більшість поєдинків завершального, 14-го, туру Вищої ліги області з футболу сезону 2021.

10 жовтня відбулася більшість поєдинків завершального, 14-го, туру Вищої ліги області з футболу сезону 2021.

Цього року інтрига у боротьбі за золоті, срібні та бронзові медалі жила від стартового до останнього туру, повідомив КО. І тільки крайні матчі сезону дали відповідь на запитання: хто ж потрапить на п’єдестал пошани у 2021 році?

У підсумку чемпіонське звання виборов «Хуст». Позитивний результат у протистоянні з «Поляною» гарантував команді Олександра Щербакова «золото», незважаючи на результати матчів за участі конкурентів. У важливий момент представники хустського ФК своїх уболівальників не підвели і здобули «золоту» перемогу з рахунком 3:0. Авторами забитих м’ячів стали Владислав Микуляк (8), Микола Пилип (61) і Микола Ількович (84).

Срібні медалі здобув виноградівський «Севлюш», який у лобовому матчі здолав іршавську «Бужору». Підсумковий рахунок зустрічі – 4:1 (Михайло Реплюк 25, Михайло Чедрик 29, 78, Юрій Віщак 67 – Річард Шольц 71). «Бужора» таки втрачає чемпіонський титул і тепер матиме статус бронзового призера Вищої ліги.

Також у неділю відбувся матч між «Медеєю» (Оноківська ОТГ) і «Вільхівцями». Завдяки результативному удару Василя Роботишина (22) господарі поля здобули мінімальну перемогу (1:0) і розташувалися у турнірній таблиці вище за суперника.

Ще один поєдинок 14-го туру – «Карпати» (Рахів) – СДЮСШОР м. Ужгород – був перенесений. Після його завершення турнірна таблиця набере остаточного вигляду, та на розподіл місць результат майбутньої гри вже не вплине.

Олег МИКИТА

Нагадаємо, Переконлива перемога аутсайдера в чемпіонаті Берегівщини з футболу.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська