1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Визначилися лідери в юнацько-дитячих лігах Берегівщини (ФОТО)

26.09.2021 18:31 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У віковій категорії хлопчаків 2011-2012 років народження одноосібне лідерство захопили вихованці ДЮСШ Берегово.

У двох поєдинках вони вщент розгромили ровесників з Сернє – 8:1, та поклали на лопатки земляків з ДЮФК “Спарта” – 0:3. Набравши 6 очок з 6 можливих, юні берегівчани очолили турнірну таблицю.

По 3 залікові бали набрали аж 4 команди. Це – “Берегвідейк”, В.Добронь (червоні), “Спарта” і ДЮСШ “Сернє”. Берегівці зуміли довести свою перевагу над “червоною” командою В.Доброні – 5:1, які у свою чергу обіграли “колег” із “синього” клубу – 8:1. А от “Спарта” і ДЮФК “Сернє” з однаковим рахунком 0:1 поступилися відповідно “Берегвідейку” та синій команді В.Доброні, яка не зуміла набрати жодного очка і замикає табелі про ранги.

В іншій віковій категорії підлітків 2013-1014 років народження перші два місця ділять між собою ДЮФК U-13 Берегово та ДЮСШ теж з міста над Верке. Перші спочатку примусили скласти зброю ровесників зі “Спарти-2” – 0:3, а потім у напруженій боротьбі здолали опір “Спарти-1” – 1:2. Згадані лідери набрали по 6 очок і впевнено утримують першість.

Третю-четверту сходину ділять між собою “Спарта-1” та ДЮФК “Батьово”. Перші обіграли команду U14 з В.Доброні – 6:3, а інші відправили в нокаут суперника зі “Спарти-2” – 3:1. Поступилися юні спортсмени з села “червоного перцю” і ДЮСШ з Берегова – 3:2.

Отож, і В.Добронь, і “Спарта-2” не зуміли здобути поки-що жодного очка і з нульовим балансом замикають турнірну таблицю.

Нагадаємо, Міністр розповів, як відіб'ється дистанційка на зарплатах вчителів.

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська