1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відкрили скейт-майданчик (ФОТО)

11.09.2021 19:23 Спорт

Про це повідомила Прес-служба Ужгородської міської ради.

Про це повідомила Прес-служба Ужгородської міської ради.

Cкейт-майданчик – ще один подарунок до Дня Ужгорода.  Конструкцію для занять екстремальним спортом відкрили сьогодні на площі Богдана Хмельницького.

Ужгородські скейтери, райдери, скутеристи, загалом молодь, яка займається екстремальними видами спорту, зможе відтепер перейти із громадських місць на спеціально облаштований майданчик із належними  умовами для катання, тренування та удосконалення навичок.

Зробили майданчик, як і баскетбольний, який відкрили напередодні, у рамках Бюджету громадської ініціативи. Вартість – понад 1,6 мільйона гривень, проєкт відповідає сучасним європейським тенденціям щодо облаштування скейтмайданчиків, покриття – високоміцне, армобетонне, в основі його просторової організації, на центральній осі – «фанбокс» із напівпірамідою, з різних боків – конструкції для розгону та виконання трюків на скейтбордах або інших знаряддях для екстремального спорту.

Автор проєкту запевняє, що скейтбординг дуже корисний для здоров’я, він ефективніший, ніж кардіотренування, допомагає розвивати координацію та запобігає плоскостопості, що особливо актуально для міських жителів та сучасної молоді, яка зазвичай проводить час за ґаджетами.

Під час відкриття конструкцію випробували чимало любителів екстремальних видів спорту.

Нагадаємо, «Солодка вуличка» сьогодні та завтра – на набережній Незалежності в Ужгороді.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська