1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Велоакробати з Великих Берегів стали срібними призерами чемпіонату Європи серед юніорів (ФОТО)

366
Спорт Новини Берегова

Змішана пара у складі Панни Клари Зан Фабіан та Себастьяна Гея привезли з першості континенту, що проходила у Швеції, срібні нагороди.

Велоакробати з Великих Берегів стали срібними призерами чемпіонату Європи серед юніорів (ФОТО)

Виступили спортсмени і в індивідуальних поєдинках. Себастьян став п’ятим серед юнаків, а Панна завершила змагання на 8-му місці серед дівчат.

Ще одна берегівчанка - Крістіна Копор, закріпилась у десятці найсильніших.

Тренують юних велоакробатів досвідчені наставники – Тихомир Гейці та його дружина Наталія. До слова, Великоберезька школа з цього екзотичного виду спорту – чи не єдина на Україні, яка готує вискокласних виконавців.

На цьогорічному чемпіонаті у Швеції виступали представники 10 країн. Честь України вкотре захищали закарпатці. Слід зазначити – достойно!

Наступної суботи команда з В.Берегів візьме участь у змаганнях на Кубок Угорщини, що пройде в Кішварді, а відтак їде поборотися за подібний трофей у Німеччину.

“Цикл нинішнього року в листопаді завершать поєдинки відкритого Кубку України та четвертого етапу Кубку країн Східної Європи, що відбудуться на майданчику реформаторського ліцею у Великих Берегах,”- поділився з Голосом Карпат Тихомир Гейці.

Що ж, побажаємо землякам гідних виступів!

Нагадаємо, 700 школярів з Карпатського басейну запросили на урочисту месу Папи Франциска в Будапешті.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber