1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві відбудеться турнір з боксу

02.09.2021 16:12 Спорт

У турнірі візьмуть участь близько 140 спортсменів з Угорщини, практично всіх районів Закарпаття та різних регіонів України

У турнірі візьмуть участь близько 140 спортсменів з Угорщини, практично всіх районів Закарпаття та різних регіонів України

У Мукачеві 3-4 вересняу приміщенні спортивного клубу "Рукавичка" пройде регіональний та міжнародний турнір з боксу, присвячений VI річниці заснування боксерського клубу "Ром-Спорт". 

Про це повідомляє Мукачівська міськрада

У турнірі візьмуть участь близько 140 спортсменів з Угорщини, практично всіх районів Закарпаття та різних регіонів України – Києва, Полтави, Білої Церкви, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Самбора, Стрия, Хмельницького.

Клуб "Ром-Спорт", який діє в Мукачеві шість років поспіль – єдиний в Україні ромський боксерський клуб. Заснував його Йосип Фека, колишній чемпіон України з боксу, який став тренером. Спортсмен почав займатися боксом в мукачівському клубі "Рукавичка", був перспективним, неодноразово перемагав у змаганнях, про його досягнення знали і в Україні, і за кордоном. Кар’єру в боксі Йосип покинув, підкорившись волі матері – вона не пускала його боксувати. Тоді відкрив спортзал у себе вдома.

Тепер Йосип Фека тренує близько 12-15 дітей. Заняття проводить після роботи, а грошей за тренування не бере. Серед його вихованців уже є призери України. А щорічні змагання з боксу, які організовує клуб "Ром-Спорт", постійно розширюють масштаби і географію.

Нагадаємо, мукачівець Ігор Харатін покинув угорський “Ференцварош”

Читайте на ГК:Закарпатка зробила “непристойну” пропозицію патрульним: як жінка поплатиться за свою витівку? (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті вирувала пожежа на складі: залучались три одиниці техніки
Читайте на ГК:“Створює особливий звук”: замість дзвонів використовують унікальний інструмент (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська