1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Ми готові до санкції": Минай - про відсутність шеврона УАФ на формі гравця

30.08.2021 15:28 Спорт

Закарпатський клуб випустив офіційну заяву.

Закарпатський клуб випустив офіційну заяву.

У рамках шостого туру чемпіонату України Минай вдома зіграв внічию з Шахтарем (1:1). Під час поєдинку стався скандал епізод, пов'язаний з форвардом закарпатського клубу Євгеном Селезньовим.

На формі українського нападника не було нашивки УАФ з текстом "Слава Україні, героям Слава!", Хоча у всіх інших гравців клубу були такі гасла. Минай опублікував офіційну заяву, пояснивши причини події. 

"У матчі Миная з Шахтарем виникло непорозуміння з футболкою Євгена Селезньова. Минай з усією відповідальністю заявляє, що всі маніпуляційні повідомлення в ЗМІ про причетність футболіста до зникнення відповідного напису на футболці - безглузді". 

"Справа в тому, що ігрову футболку Селезньова через певні непередбачені обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому вдячність, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле в матчі з Шахтарем. Однак відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність всіх необхідних логотипів і наклейок на формі. Тому Євген вийшов на поле у ​​футболці без шеврона Слава Україні. Минай готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, "Минай" приймав вдома "Шахтар": як закінчився футбольний матч.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська