1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Уперше Кубок Берегівського району з футболу виграв новачок (ФОТО)

25.08.2021 11:23 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У фіналі за почесний трофей на берегівському стадіоні “Дружба” зустрілися досвідчений “Берегвідейк” та деб’ютант турніру гечанський “Бактянець”.

Останній був більш вмотивований, адже в його скарбниці поки-що немає жодних серйозних відзнак. Все ж перший тайм був за господарями, які більше атакували й били по воротах. Гості “огризалися” контрвиступами.

Відкрив рахунок “Берегвідейк”: чудовий пас отримав Патрік Варю, який, довго не роздумуючи, одразу пробив по воротах суперника – 1:0. Перша половина гра так і завершилась з цим результатом.

Другу знову більш активно розпочали берегівці. Але віковий склад команди таки давався взнаки. До того ж зійшов з поля один із кращих нападників господарів Роман Огар, який сам у змозі вирішити долю матчу. Цим і скористались гечанці. На 52-ій хвилині Бейла Нашко зі штрафного поцілив у “стінку”, м’яч зрикошетив і закотився у ворота – 1:1. А крапку в поєдинку поставив Давід Шпілька, який на 75-ій хвилині майстерно пробив головою – 1:2.

До кінця зустрічі рахунок не змінився. Наприкінці гравці “Берегвідейка” намагались зрівняти його, але їх старання захлинались уже на підступах до карного майданчика суперника.

Переможців тепло привітав голова районної федерації футболу Олександр Чегіль, він же вручив команді заслужено виграний Кубок, медалі та відповідні Дипломи. Відзначено також кращих гравців у обидвох клубах. У “Берегвідейка” це – Роланд Антал, у “Бактянця” – Олександр Селянчин. Призи отримала й суддівська бригада у складі Петра Котубея, Андрія Сімку, Дениса Федяя та Золтана Коти.

Нагадаємо, У Берегові відбувся прем’єрний виступ гурту “Життя” (ФОТО)

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська